Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történik? Mi legyen?

Mi történik? Mi legyen?

Figyelt kérdés
1000 kalóriákat ettem pár hónapig és lefogytam, nem divat koplalás volt, majd rendesen ettem, és nem híztam, mert sportoltam közbe.. de most nyáron elszabadult a pokol.. egyszerűen nem bírok jóllakni :( de magamat sanyargatni sem tudom ... közben eléggé izmos vagyok, mert sportolok rendszeresen. de tényleg rengeteget tudok enni... mit tanácsoltok, hogy ne hízzak többet ( eddig csak 1-2 centi eltérés van.. senkinek nem tűnik fel., és jóllakjak. Meg írnátok nekem egy minta étrendet?? vagy h mikor mit szabad enni, mert szeretnék egészségesen élni !! Heti 3 óra sport mellett mi legyen? Ja amúgy: 159-60 cm és 43-44 kg :)

2012. aug. 12. 10:04
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és 14/L
2012. aug. 12. 10:04
 2/5 anonim válasza:
Nem kell már diéta, táplálkozz egészségesen, és ne hanyagold a sportot.
2012. aug. 12. 10:09
 3/5 A kérdező kommentje:
de nem tudok mértéket tartani :((
2012. aug. 12. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az vált be, hogy minden evés előtt megittam 1 pohár vizet, akkor nem tudsz majd annyit enni.
2012. aug. 12. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyél többször, keveset. Én arra álltam rá pl, hogy felkelek, akkor megeszek egy joghurtot, simán műzlivel vagy egy szelet jóreggelttel, egy szelet barna kenyeret csak selyem sonkával, ha 6-7 körül kelnék, akkor 9 körül is ennék valami aszalt vagy friss gyümit, zabkásá egy kis tálnyit, 12-13 körül van nálunk ebéd, azt nem én főzök magamra, de ha kis tányért, vagy laposabb mély tányért választasz magadnak, akkor alapból kevesebbet is szedsz. De én pl próbálom nézni, hogy fele annyit szedjek magamnak, amennyit régen szedtem. 15 körül megint az mint 9 kor, és a vacsi, hát akkor megszoktam enni két rántott tojást uborkával vagy paradicsommal. Így nem szükséges jól laknod, mert tudod, hogy pár óra múlva úgyis megint enni fogsz, és nem is éhezel.
2012. aug. 12. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!