Miért van újabban ez a nagy kenyér/krumpli/gyümölcs ellenesség?
Attól még senki sem hízott el, hogy krumplipürét evett a csirkemellhez délben.
Úgy érzem sokan már nagyon átestek a ló túloldalára.
ma 14:59
Ne haragudj,de azon mosolyognom kell,ha valaki azt mondja hogy nem nagy dolog nagy súlyból fogyózni..Én nem ezt tapasztaltam. 94 kiló voltam amikor úgy döntöttem változtatok, de nem az étlapomon. Csak a mennyiségen és a mikor egyek dolgon változtattam. Amikor lement 4-5 kiló még nem látszott,de örültem,hogy sikerült,majd magam sem értettem miért majdnem 2-3 hónapig 1 kiló sem ment le..Ingáztam 88 és a 90 kiló között. Már-már feladtam,de végül mégsem,majd iszonyatosan lassan mentek le a kilók.Amikor elértem a 70 kilót,onnantól már szinte potyogtak a kilók lefelé..mert onnantól már nem kényszerből gyalogoltam állandóan,nem kényszerből ettem kisadagokat, és végre nem voltam éhes..Az elején állandóan éhes voltam..Most mértem magam. 61.7 kiló vagyok. Én elégedett vagyok vele. Nem akarok már fogyni, de továbbra is mértékkel eszem,és mozgok..Sportolni eddig sem sportoltam a szokásos 20-30 perc otthoni zumba és a napi gyaloglásom kivételével.
Én ma már elégedett vagyok,és cáfolom,hogy nagy súlyból könnyebb lefogyni..Nem könnyebb,sőt nehezebb elkezdeni,mert nagy súlynál már az ember önbizalma is károsodik valamilyen szinten.
Egyébként én ma sem iktattam ki a kenyeret, péksüteményeket, krumplit az étlapomról..
Nem sok jó éri az embert,legalább egyen jóízűeket..nem így van??
Első vagyok!
Szerintem itt alapjaiban kétfelé kellene választani a dolgokat:
- van, aki fogyózik, jó, akkor igenis nézze meg, hogy mikor mit eszik ahhoz, hogy le tudja adni azt, ami sok
- van, aki azt mondja, hogy soha nem eszik ilyen-olyan kajákat, csak a csirkemellet és a halat, meg hasonlókat, mert a többire rá sem tud nézni, ilyen-olyan-amolyan okok miatt.
No ez utóbbival nem tudok egyetérteni, ez az, az én szememben, ami nem természetes.
Szerintem se kellene ennyire a szenhidratokat üldözni az etrendünkböl,mert mindenfele tapanyagra szüksege van a szervezetnek.Persze bizonyos etelekre csak mertekkel.
Igenis nagy kunszt 94 kilorol kb. 30 kilot lefogyni,mar eleve az elhatarozas is az.Ehhez külön GRATULALOK!!!En mar többet nem is fogynek a helyedbe,persze nem tudom milyen magas vagy,de igy is szuper!Büszke lehetsz magadra!
En is hülyesegnek tartok mindenfele dietat,föleg ahol a legtöbb elelmiszert tiltolistara teszik.A tiltas soha nem vezet jora,mert az ember csak sovarog az edessegek stb. utan...A legjobb megoldas mindig a MOZGAS,SPORT,persze csak akkor,ha az ember ÖRÖMMEL es nem kenyszerböl csinalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!