Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kg a bal...

Szerintetek hány kg a bal illetve a jobb oldali képen lévő lány?

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 10. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Rossz a mérleged.
2012. aug. 10. 21:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért, mert a többiek nem tudnak tippelni, plusz a baloldalit nehéz is, mivel alakot elrejtő, előnyös ruhában vagy. Egy fürdőruhás képnél könnyebb saccolni.

Mondjuk mondhatjátok, hogy könnyen beszélek, mivel már elárultad a súlyodat. :)

De valójában előbb láttam a képet, mint a súlykiírást, és a valódi súlyodhoz nagyon közelinek gondoltalak.

Én is 160 centi vagyok, talán ezért saccoltam jobban.

58 kilóval fele ilyen vékony voltam, ezért jó 80-at tippeltem.

A bal és jobb oldali kép között is rendesen látszik a 15-20 kiló különbség. A karod jó másfélszer akkora és a combod is jócskán gyarapodott.

2012. aug. 10. 21:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudok jól tippelni :D Bevallom.

De remélem, hogy a jobb oldali a régebbi kép és a bal a frissebb!

2012. aug. 11. 12:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Jah hát a baloldalin pont abban a pózban állsz, amivel el lehet takarni 20 kilót simán... de csak képen. De ha rendes véleményt akarsz, akkor olyan képet rakj fel, ami a valóságot tükrözi. De egyébként nem tudom, miért vagy dagadt.
2012. aug. 11. 14:26
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés h miért vagyok dagadt, hanem h miért lát mindenki kevesebb kilónak mint amennyi igazából vagyok...

egyébként ez nem csak képen, hanem élőben is így van. Egyik barátnőmmel kinézetre teljesen egyformák vagyunk, csak nekem a mellem nagyobb. Még a magasságunk is csak 2cm-ben tér el... Ő 80kg én meg most 90kg és senki sem hiszi el...

2012. aug. 12. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Én elhiszem. Főleg azért, mert hasonló alkat voltam, mint a jobb oldali képen látható (talán a lábam formásabb volt), igaz néhány centivel magasabb, de egyazon súlyú.

A probléma ott van, hogy nem minden ember szervezete ugyanúgy épül fel, és rengetegen nem tudják, hogy legbelül mennyire erősek a csontjaik és mennyire izmosak valójában. Mert meglehet, hogy egymás mellé állítva kettő lány ugyanúgy néz ki, viszont különböző súlyban vannak. Ez azért van, mert legbelül teljesen más van. Az egyik lehet, hogy csak zsír (vagy vizesebb, bár az ritkább), a másiknak viszont a zsír mellé lehet lényegesen több izom is társul, és erősebb csontozattal rendelkezik.

Egyébként azért is van az, hogy rengeteg túlsúlyos embert kilóra kevesebbnek ítélnek meg, mert nem tudják, hogy mióta is cipeli azt a súlyát, amit. Ha valaki gyerekkora óta vagy huzamosabb ideje túlsúlyosnak számít, természetes, hogy több izomzattal rendelkezik, és a csontjaik is erősebbek, hogy cipelni tudják a feles kilóikat. Mindez még több kilót eredményez.

Egyébként meg én a helyedben örülnék, hogy kevesebbnek néznek, mint amennyi valójában vagyok, és nem ezen lennék kiakadva, hanem azon, hogy ennyi vagyok. Akár erős a csontozatod akár izmos vagy, egy tizenöt kilót orvosilag is javasolt lenne leadnod még abból a 90-ből is.

Amit nem koplalással kell elérni meg Istenments azzal, hogy elkezdesz cigarettázni. A kávé nagy mennyiségben rossz, kis mennyiségben nem árt annyira, és ha jól van megcsinálva, még csak kalóriát is alig tartalmaz (folyékony édesítő és 2 tejszín, 34 kcal), és eltömíti a gyomrodat még legalább egy órára az étkezésig. Naponta 5-6 étkezés ajánlott, 200-400 kalória közé fogva. Egy étkezésed semmiképpen sem legyen 500 kalóriánál több. És mérlegelj az egyazon kalóriás ételek között is, hogy melyik a jobb. Egy otthon elkészített, gyümölcsdarabos natúr joghurt, vagy egy kisebb szelet csoki? Tápanyagok szerint is nagyon sokat változik a dolog, nem csak a kalória alapján.

A formásodáshoz mindenképpen szükséged van rendszeres mozgásra. Azt ajánlom ne erőnléten legyél (csúnya lesz, nekem is volt olyan karom, hogy alul löttyedt volt, fölül pedig látszott egy kis bicepsz), hanem kardion, ami a legalapabb lépéssel, a sétával is kezdődhet. Busz helyett a kisebb távokat tedd meg sétával, ne hagyd, hogy a szüleid vigyenek iskolába vagy bevigyenek a városba, amikor megteheted azt te lábon is. Vagy ha bevásárolni mész, menj a nagyobb bevásárlóközpontokba, ahol többet sétálsz, ráadásul több minden van, amit meg is tudsz nézni így még nézelődsz és több időt töltesz el sétával, ergo több kalóriát égetsz. Ha tudsz, szerezz be egy lépésszámlálót, és tűzz ki célokat magad elé: ma 100 lépéssel több, holnap 200-al, fokozatosan.

Hidd el hamarosan büszkén mondhatod majd el, hogy igen, ennyi vagyok és nem kell szomorúan közölnöd másokkal, hogy hát nem, majdhogynem tíz-tizenöt kilóval több vagyok, mint amennyinek tippeltetek.

Jót tesz az életednek és saját magadnak is, erre szentelj figyelmet és ne arra, hogy idegesít, hogy kevesebbnek néznek. Mert arra nem lehetsz büszke.

Sok sikert kívánok :)

2012. aug. 12. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!