Ha picit szélesebb a csípőm, akkor még lehet jó alakom?
Nem az az extra széles, de nem is vékony. Van rajtam egy kis túlsúly is, ami főleg a hasamra és a combjaimra rakódott le.
Hogyan adhatnám le?
Ha a vállaid is szélesek, akkor igen.
Ha nem, akkor sajnos aránytalan az alakod. Persze ízlések és pofonok. Lehet, hogy valakinek széles váll nélkül is bejön.
Ha széles a csípőcsontja, akkor azt sehogyan sem fogja leadni. De ne aggódj, rengeteg férfi van, akinek a szélesebb csípőjű csajok jönnek be, itt vagyok például én.:)
Leadni a túlsúlyt meg: egyél kevesebbet, mozogj többet (futás, biciklizés, aerobic stb.).
Isten ments, hogy széles legyen a válla is még hozzá. A széles csípő nőies jelleg, a széles váll viszont férfias. Az a férfi sem aránytalan, ugye, akinek a válla széles, a csípője meg keskeny. Férfiaknál ez a normális, nőknél meg a fordítottja.
Persze vannak megtermett, erőteljes, amazonszerű nők, ezek is tetszenek nem egy férfinak, de a többség szerintem nem bukik rájuk.
Háát... az nagyon asszonyos kinézetet ad, ha széles csípőhöz nem jár széles váll.
Szerintem a legszebb egy emberen, akár férfi, akár nő, ha széles a válla. Karcsúsítja az alakot, igazi "emberi" formát ad. Van súlya a megjelenésnek, ha széles a vállöv. Ami persze nem hájat jelent, vagy nők esetében férfias izomzatot, csak maga a csont szélességét.
Miért írta valamelyik idióta, hogy a széles váll a széles csípő mellé férfias? Szerinted mi a homokóra jellemzője? Széles csipő-váll+vékony derék.
Az a férfias, ha valakinek a széles válla mellé nincs széles csipője.
Ha pedig egyik sem széles, akkor kaptunk egy fiús alkatot.
És ha csak a csípő széles, akkor körte alkat, ami nem feltétlenül rossz.
Na, szóismétlés failok tömkelege lett ez a pár sor.:D
Annyira nem széles azért :D Mivel a legtöbb súlyfelesleg a csípőmön van, azért nem tudom megmondani hogy ténylegesen mennyire széles.
Milyen sportokkal lehet ledolgozni onnan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!