Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a hatásosabb hosszú...

Melyik a hatásosabb hosszú távon? További infó lent

Figyelt kérdés
Ha életmód változtatásnál reggelire megeszünk egy szömlét vagy inkább ha nem? Nyilván fogyni is szeretnék eléég sokat de sokakat hallottam akik reggel ettek egy zsömlét és mégis sikerült fogyniuk. Okoz valamit a szervezetben ha egyik napról a másikra teljesen elhagyjuk? Ebben most teljesen tanácstalan vagyok ha valakinek sikerült fogynia megköszönném ha megírná, hogyan,
2012. aug. 9. 23:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Azért, mert elhagyod a zsemlét nem fogsz fogyni. Ha elhagyod az édességeket, túlzabálásokat, fehérkenyeret, üdítős italokat, mozogni kezdessz, hosszabb távon nemhogy fogyni fogsz, de egészségesebb is leszel. Én azt hiszem ennek a kettőnek mindig együtt kell lennie. A titok annyi, hogy étkezz legalább háromszor, kistányéron kell enni mert az ember azért eszik túl sokat, mert szemmel szed, míg be nem lepi a tányért rendesen a kaja. Ha ennyit betartassz, akkor 3-4 kiló lemehet. Viszont, ha komolyabb terveid vannak, abba apait-anyait bele kell adni, vért kell izzadni minden felesleges grammodért, mert csak akkor fogsz tudni úgy visszatekinteni, hogy megérte minden egyes perce a háborúdnak. Nekem egy év alatt 20 kiló ment le, BMI-m 30ról 24 lett.

Ezzel azt akartam neked sugallni, hogy nem a zsemlén múlik a fogyásod, hanem mit vagy hajlandó megtenni azért, hogy változz. (:

2012. aug. 10. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!