Melyik a hatásosabb hosszú távon? További infó lent
Azért, mert elhagyod a zsemlét nem fogsz fogyni. Ha elhagyod az édességeket, túlzabálásokat, fehérkenyeret, üdítős italokat, mozogni kezdessz, hosszabb távon nemhogy fogyni fogsz, de egészségesebb is leszel. Én azt hiszem ennek a kettőnek mindig együtt kell lennie. A titok annyi, hogy étkezz legalább háromszor, kistányéron kell enni mert az ember azért eszik túl sokat, mert szemmel szed, míg be nem lepi a tányért rendesen a kaja. Ha ennyit betartassz, akkor 3-4 kiló lemehet. Viszont, ha komolyabb terveid vannak, abba apait-anyait bele kell adni, vért kell izzadni minden felesleges grammodért, mert csak akkor fogsz tudni úgy visszatekinteni, hogy megérte minden egyes perce a háborúdnak. Nekem egy év alatt 20 kiló ment le, BMI-m 30ról 24 lett.
Ezzel azt akartam neked sugallni, hogy nem a zsemlén múlik a fogyásod, hanem mit vagy hajlandó megtenni azért, hogy változz. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!