Az Abonett mitől lett update 3-as kód? (bővebben lent)
Én nem Norbi szerint étkezem, csak böngésztem a neten a kódrendszerét, és ez egyszerűen érthetetlen! Az új rendszere szerint, nem is 3-as, hanem egyenesen 4-es. De példul a rozskenyér az 2-es.
Hát én nem tudom... Egy abonett 15-21 kcal, és már azok is teljeskiörlésűek. Én nem látom át, mitől lenne a rozskenyér jobb, mintha megeszem 2 szelet abonettet 30 kalóriával. De ami nekem itthon van most (a kukoricás), abból ha egy zacsit bevernék, még akkor is csak 350 kcal-nál vagyok. (persze, tudom hogy a tápanyag, meg minőség, meg blabla, de ez nekem mindenhogyan érthetetlen!)
Valaki elmagyarázná?
Köszönöm a választ! :)
Igen, én is gondoltam arra hogy a tápérték miatt lehet, meg hogy tán az abonett jobban feltolja az inzulint? De mondjuk ez meg azért dől, mert ugye már az abonett is teljes kiörlésű gabonából készül.
Még arra gondoltam, tán azért, mert hogy hajlamos lehet az ember sokat enni belőle, merthogy azt hiszi "húdekevés"? Tehát hogy a kontroll csökkenése miatt, esetleg lehet olyan aki mértéktelenül enné?
Ugye az új rendszer szerint 4-es. Mondjuk olyan dolgokkal van egy napon említve, mint az aszaltszilvás milkacsoki, vagy az isler... Szóval a legdurvább cukros finomlisztes cuccokkal.De ez nekem fölfoghatatlan!
Én hónapok óta abonettezem diétába( meg a pufi rizzsel váltogatom), és íg jött le közel 30 kiló! És nekem óriási segítség néha az abonett, mert egy könnyen számolható egység, és mégis van valami íz változatosság annak köszönhetően hogy ilyen sok fajtája van.
Lehet írok Norbertnek, és megkérdem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!