Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen reggelit tudnék magamma...

Milyen reggelit tudnék magammal vinni?

Figyelt kérdés
6-kor kezdek dolgozni, olyan helyen ahol nincs konyha, nincs hűtő, nincs mosogató. Fél 8-kor van szünetem, akkor tudok reggelizni. Mit vigyek magammal, ami ilyen körülmények között is ehető? Tejtermék, romlandó kaja nem, mert hűtő nincs. almát meg müzliszeletet szoktam vinni, vagy kis dobozos narancslevet, de már nagyon unalmas. Kenyeret, szendvicset nem akarok enni. De akkor mégis mit?
2012. aug. 7. 09:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szondi, húzz már el innen valami melegebb éghajlatra, nem igaz, hogy nem veszed észre, hogy SENKI nem vevő a baromságaidra.

Ennyire unszimpatikus, és közutálatnak örvendő emberrel itt még nem is találkoztam, pedig van jó pár trollkodó ember.

És még egyszer mondom: igenis eszem a búrkiflit, és neked semmi közöd hozzá, hogy ki mit eszik. Undorodj, kit érdekel!? Nem kell odanézni, és kész.

2012. aug. 7. 12:20
 12/15 A kérdező kommentje:
A hasznos válaszokat köszönöm, bár ahány válasz, annyiféle:) tényleg félek, hogy a melegben a szendvicsbevaló is megromlik. Azért gondolkodom még, de köszönöm!
2012. aug. 7. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Te elmebeteg vagy, erre mást nem tudok mondani.

És ne nevezz engem "babának", ki a fene vagy te, hogy ezt megengedd magadnak!?!?!?!

2012. aug. 7. 12:27
 14/15 Szoondiii ***** válasza:
30%

"felebarátod" vagyok. és amíg te büszkén lisztes, cukros sz.art eszel, addig igen is nevelésre és tanulásra lenne szükséged.

egyébként miért ne nevezzelek babának, amikor te meg leszondiztál.

holott Aczél vagyok, csak nem írom mindig ki.

Kérdező, általában fél nap alatt nem fog megromlani egy kolbász, szalonna, füstült sonka. de még ilyen 'csirkesonka' sem. most is itt van a táskámban, és mire hazaérek is ehető lenne. itt az irodában ugyan hideg nincs (én nem légkondicionálok, de a többi helységet hűtik) de azért nem is a kinti 38°C van..

2012. aug. 7. 12:30
 15/15 anonim ***** válasza:
tonhalkonzerv sós lében, 1db rozskifli, 2db paradicsom
2012. aug. 7. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!