Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen reggelit tudnék magamma...

Milyen reggelit tudnék magammal vinni?

Figyelt kérdés
6-kor kezdek dolgozni, olyan helyen ahol nincs konyha, nincs hűtő, nincs mosogató. Fél 8-kor van szünetem, akkor tudok reggelizni. Mit vigyek magammal, ami ilyen körülmények között is ehető? Tejtermék, romlandó kaja nem, mert hűtő nincs. almát meg müzliszeletet szoktam vinni, vagy kis dobozos narancslevet, de már nagyon unalmas. Kenyeret, szendvicset nem akarok enni. De akkor mégis mit?
2012. aug. 7. 09:52
1 2
 1/15 Szoondiii ***** válasza:
0%

darab szalonna, kolbász.

paprika, paradicsom, saláta. uborka, retek, cékla.

kenyeret, tejterméket, müzlit senki sem akar vinni, képzeld mennyi kövér, cukorbeteg ember lenne. nos, van is..

én a fent írtakat viszem, a hűtőbe nem fér be sajna, de 10 órát kibír egy jól tartott hús hűtés nélkül is - azért nem a napon, 30-40 fokban!

2012. aug. 7. 10:00
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem akarsz szendvicset enni? Reggel KELL enni szénhidrátot (jó minőségűt). Fogyókúrában is.

Vagy vigyél abonettet, a téliszalámi vagy kolbász kibírja hűtés nélkül. A legtöbb sajt is (ilyen kevés ideig).

De ha veszel 2 db jégakkut, és egy hűtőtasakba (nem táska, hanem nejlontáska, amit a hűtőpultok mellett tudsz venni) berakod a kaja mellé, ki sem olvad fél 8-ig. Ezzel tudsz vinni sonkaféléket és tejterméket is. De lehet salátát is.

2012. aug. 7. 10:06
 3/15 anonim ***** válasza:

Én a közeli pékségben szoktam venni dijós búrkiflit, vaníliás croissant vagy túrós batyut...

Így is sikerült lefogynom, ennyi belefér, reggelire főleg! (Mondjuk ez egy nagyon jó pékség, itt nem puffasztják agyon a dolgokat, meg nem csinálnak hasonló trükköket.)

Szerintem egy szendvics vagy valami péksüti neked is simán beleférne, ilyen korán reggel!

Mást ilyen körülmények közé tényleg nem nagyon lehet szerintem vinni...

2012. aug. 7. 10:26
 4/15 Szoondiii ***** válasza:
14%

Valaki egészségesen élne, elköveti azt a hibát, hogy a gyakorikérdéseken kérdez, és már szénhidráttal tömik...

aki reggel búrkiflit eszik, a pékségből vásárolgat, az az egyik legnagyobb hibát követi el, amit tehet. amikor a metró pékségei előtt elsétálok, és látom hogy kik fognak infarktust kapni, már hájasak és olyan sz.arokat vásárolgatnak, legszívesebben felpofoznám őket.. milyen érzés lehet szerintetek? elég rossz..

sajnálom őket..

titeket is : /

Szénhidrátot pedig NEM kell enni reggel.

próbáltad már egyáltalán, hogy nem eszel? 1 hétig, esetleg egy hónapig? Ennyi lenne, kipróbálod, nem halsz bele (sőt egészséges lenne), és akkor nem írnád le, hogy reggel szénhidrátot KELL enni. Hát ennek semmi alapja nincs, miért kell bedőlni ezeknek a kamu dumáknak?

nagyon sokan nem esznek szénhidrátforrásokat sem reggel, sem délben sem pedig esete. És? a testünk tud cukrot előállítani, amennyi kell. nagy varázslat..

2012. aug. 7. 10:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Cáfolom,kell reggel a szénhidrá.Mióta reggelire eszek normálisan,szendvics,zöldségek,azota egészségesebb,erőtelibb vagyok,és végre nem néznek anorexiásnak.

2 szendvistől nem hizol el,de csak szalámit,zöldséget tegyél bele,sonka-sajt felejtős a meleg miatt.

Tálkába idénygyülölcsöket vágj össze-gyümisali,jágakkuval hidegen tartható.

2012. aug. 7. 11:06
 6/15 Szoondiii ***** válasza:
21%

Mióta reggelire eszek normálisan,szendvics,zöldségek,azota egészségesebb,erőtelibb vagyok,és végre nem néznek anorexiásnak.

1. eddig anorexiásnak néztek feltételezi, hogy nagyon sz.arul ettél.

2. erőtelibb vagy - mert feltételezem, tényleg nagyon sz.arul ettél.

3.már nem néznek anorexiásnak - mert püffedsz a gabonától.

Befejezés: tanácsot adtok másoknak táplálkozás terén, holott vagy beteg, kövér és éppen fogyózó, vagy testépítő emberek vagytok akik lényegében semmi sem tudtok a táplálkozásról. az a nagy tapasztalat, hogy egy kicsit emberibben nézel ki, mert kenyeret eszel reggel? és akkor egészséges vagy szükséges lesz a kenyér? bakker, én meg tucatnyi tanulmány alapján azt mondom, hogy a kenyér fogyasztás a glutén és keményítő tartalma révén annyi betegségért felelős, hogy nélküle csődbe menne a gyógyszeripar. ekkor mennyire fog kelleni a reggeli szénhidrát?

ha normálisan ennétek húst, zöldségeket, olajos magvakat, gyümölcsöt (mértékkel), akkor nem lenne téma ez az egész..

2012. aug. 7. 11:17
 7/15 anonim ***** válasza:

Szondi, szálljál már le rólam!

Igenis búrkiflit eszem, közöd!?!? SEMMI!!! Egy nagy-nagy semmi.

Egészséges vagyok, köszönöm szépen, semmi szükségem az aggódásodra, főleg nem a pofozkodásodra. És képzeld, még elhízva sem vagyok!

Nem kértem, és nem kell a véleményed, mert egyetlen szavaddal sem értek egyet, tegnap óta pedig már a stílusod miatt én tudnálak téged felpofozni!

2012. aug. 7. 11:48
 8/15 Szoondiii ***** válasza:
0%

de bakker nem csak te vagy ilyen édességgel beetetett, hanem a szomszédod is, az én szomszédom is, a gyereked (ha lesz) és baromira jó esélyetek van betegségekre. és annyira nem érdekel titeket most, ha meg már érdekelni fog akkor keresitek a divatdiétás megoldásokat, de arra nem fogtok rájönni, hogy egész életetekben nem kellett volna sz.art zabálni.

a pofont meg értsd úgy, hogy kiütném a kezetekből.

fú, elég gusztustalan már nekem, amikor egy csaj fogja és tömi a kis lisztes hulladékát, amit éppen vásárolt.. csak azért, mert finom. mi lesz az ilyenből? :(

ha egy galambot elkapna, eltörné a torkát és vinné haza, akkor néznék, hogy "húú, na ő tud valamit!" :)

2012. aug. 7. 11:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem másfél - 2 órát "minden" kibír hűtés nélkül, főleg a hajnali-reggeli órákban. Az igaz, hogy az amúgy hűtést igénylő ételek többsége felmelegedve nem annyira finom, mint a hűtőből frissen kivéve...
2012. aug. 7. 12:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

11:06 vagyok

1: nem ettem szarul,reggelit leszámitva most is ugyanazokat,ugyanannyit eszem

2:reggel kell a bőséges táplálék,ettől vagyok erősebb

3:pont hogy nem püffedek,szépen egyenletersen szedtem fel annyit ami a magasságomhoz kell,hasam pl szép lapos

Egészséges vagyok,sosem fogyóztam,sosem testépitettem.És nincs semmi betegségem sem.

2012. aug. 7. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!