Pulyka-és csirkemell 100 gr-ra való fehérjetartalma ugyanannyi?
Én úgy tudtam, hogy a csirkemell az 22-25 gr , a pulykamell 18-20 gr.
Most akkor ugyanannyi vagy különböző?
Melyik netes kalóriatáblázat írja a valóshoz legközelebbi f-szh-zs tartalmakat?
Csirkemell: 24,7g
Pulykamell 25,9g
Az adatok a Rodler- féle tápanyag táblázatból származnak, amit a dietetikusok is használnak.
Ahány táblázat, annyi adat, de ha olyat választasz, ami alatt ott van, hogy melyik hivatalos tápanyagtáblázatból származnak az adatok, azzal nem nagyon foghatsz mellé.
Pl.: [link]
Szuper!!!
Köszi mindkettőtöknek!:-)
Eddig csak csirkemellet vettem a fenti (téves)adataim miatt, de akkor úgy néz ki, bármelyiket vehetem ha épp akciós!:-)
Köszönöm szépen a segítségeteket!:-)
A pulyka kb. csak akkor éri meg, ha tartod és akkor is lassan térül meg, sok befektetéssel, sok idő, mire megnő:)
Ha a pulyka olcsóbb, mint a csirke, azt fogadd kétkedve, mert irdatlan régi lehet már:d
Nem tudom mire érted az előzőt, de csak nagyáruházakban (Tesco, Spar, Lidl) veszek csirke-, (és mostmár pulyka-)mellet...
Sparba minden 2. héten 1200.- kilója, akkor gyors bespájzolok belőle!!
A másik 2 helyen is veszek, ha időközbe valamiért elfogyna, vagy jó árban van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!