Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Müllerben lehet kapni hashajtó...

Müllerben lehet kapni hashajtót hatású készítményeket?

Figyelt kérdés

2012. aug. 3. 08:22
1 2
 1/12 Szoondiii ***** válasza:
52%

Ennek mi köze a fogyókúrákhoz?

Vannak természetes hashajtók, nem valószínű, hogy szükséged lesz rá.

Ne egyél kenyérfélét, gabonákat és tejet. Ennyi a nagy táplálkozás kérdés. Egyél húst, zöldséget.. és nem lesz több ilyen kérdésed.

Olvasmány - Szendi Gábor írásai.

2012. aug. 3. 08:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Van egy növenypor amit ha vizbe összekeversz,megdagad es nyalkas lessz,sajnos nem jut eszembe a neve,a hatasa jo,es termeszetes.
2012. aug. 3. 08:57
 3/12 Szoondiii ***** válasza:

nem tudom kinek lehet jó a hashajtó hatás..

normális táplálkozás mellett nincs szorulás, amin így kellene segíteni!

2012. aug. 3. 09:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Csak van, aki hajlamos rá...

Ferenc József-vizet tudom javasolni, nekem az segített (Hunyadi víz nem...)

2012. aug. 3. 09:41
 5/12 Szoondiii ***** válasza:

aki hajlamos rá, az minden nap betolja a kis kakaós csigát, tejeskávét..

kenyeret, cukros hulladékot. De elfogadom a vitát, ha valaki nem ért egyet.

Nem a kialakult problémákat kellene gyógyszerekkel vagy gyógynövényekkel kezelni, hanem elkerülni a kialakulást. Mennyivel nehezebb kiműteni egy daganatot, mint egészségesnek maradni? (példa, ha már gabonákról meg tej hatásáról írok).

2012. aug. 3. 09:44
 6/12 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem itt ,mert méregtelenítő diétát végeztem és nem tudok wc-re menni ,mert egyszerűen nem kell. Kipróbáltam már természetes dolgokat is, olyan ételeket...stb de semmi sem használt :S Sajnos hajlamos vagyok ilyenre.

Ferenc József-vizet kipróbálom :)

Köszönöm a válaszokat azért.

2012. aug. 3. 09:47
 7/12 Szoondiii ***** válasza:

El sem hiszed, mekkora butaságot csinálsz..

Méregtelenítő diéta, azt sem tudod mi az..

És mégis miért kellett az neked? Azért nem tudsz wc-re menni, mert elrontod az emésztésed. Alig eszel, és valószínűleg nem is jó kajákat.

Miért kell minden 2.-3. fiatal magyar lánynak (eltaláltam?) ilyen baromságokat csinálniuk? Zavar az egészség? Hidd el, nem fog túl soká tartani (pláne nem így) és vissza fogod még sírni...

Felhúz kicsit, hogy a táplálkozást nem oktatják elemi iskola 1. osztálytól érettségiig. Sőt, érettségizni kellene belőle!

2012. aug. 3. 09:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Szondi, nem szoktam kenyér féléket enni, kerülöm a cukros dolgokat és minden ilyesmit, nem iszok cukros üdítőt, kávét ,tejes dolgokat is próbálom kiiktatni és sorolhatnám tovább :S hetente többször futok,tornázok. Szóval ez nem itt dől el nálam.
2012. aug. 3. 09:55
 9/12 Szoondiii ***** válasza:

Lényegében húst, zöldséget eszel, gluténmentesen és tejmentesen élsz, és egészségügyi problémáid vannak? Nem vagy éhező, eszel eleget (jóllaksz), és mégsem jó az emésztésed?

Ez azért elég hihetetlen, kíváncsi lettem (és remélhetőleg tudok is segíteni).

2012. aug. 3. 10:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Szoondiii

Ki vagy, ha nem vagyok indiszkrét?

(Mert olyan érzésem van, nem ez itt az első jelenésed, ismerős a stílus...)

2012. aug. 3. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!