155cm és 65kg vagyok ajánlnátok valamilyen diétát?
Figyelt kérdés
Tudtok valami diétát ajánlani? Legalább 15kg-ot szeretnék fogyni. Meg mellette milyen mozgást csináljak? Segítenétek? Nagyon bánt,hogy ilyen kövér vagyok.
16/L
2012. aug. 1. 15:22
1/3 anonim válasza:
Hidd el, nincs csodadiéta, egy alapszabály van: kevesebbet kell enni és többet kell mozogni!
Hogy hatékony is legyen: hanyagold az édességet, cukros üdítőt, fehér kenyeret. Egyét több zöldséget, gyümölcsöt, halat, hüvelyeseket, tejterméket. Napi 5-ször egyél kisebb adagokat. Heti háromszor pedig mozogj valamit, lehet futás, aerobic, alakformáló torna, bármi, amit szeretsz. Nekem személy szerint a callanetics jött be, de ez egyéni. A fogyásra ettől jobb módszert még senki nem talált ki :) Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, betartom, nagyon szépen köszönöm
2012. aug. 2. 09:40
3/3 anonim válasza:
ha egy héten keresztül csak fehérjét eszel pl.(tojás fehérje nem a sárgája , meg csirkemell)akkor fogy öt-hat kilót!!saját tapasztalatból mondom én 56 kiló voltam most meg 49!!de ha elkezded ne hagyd abba de nagyon kemény diéta én néha az ájulás szintén voltam de megérte vékonyabb vagyok mint valaha!!:DD Sok sikert hozzá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!