Miért mondja mindenki azt, hogy hájból nem lehet izmot varázsolni? (Van ellenpéldám)
Én 2 éve tartom a súlyom, előtte közel 30kg-ot fogytam, 120-ról mentem le 90-re.
Na, most figyelj, mert mos jön a lényeg!
A lábam mindig nagyon izmos volt! Cipelte a 120 kg-ot egész nap. Alig volt rajta háj, onnan is fogytam először.
Ha akkor láttál volna és csak a lábamat nézted volna, akkor azt hihetted volna, hogy valami kigyúrt csávó vagyok. Közben meg ha a felsőtestemet nézted volna, akkor egy dagadt disznót láttál volna...
Szóval semmi extra nem történt a haveroddal, ő nem ellenpélda!
Egyszerűen ő is hasonló alkatú, mint pl. én meg még sokan mások, akiknek relatíve vékonyak a végtagjaik, nem ott rakódik le a zsír nagy része.
A zsír egyfajta kötőszövet, az izom pedig annyira különböző felépítésű szövet, hogy önálló nevet is kapott: izomszövet.
Nincs olyan biokémiai folyamat, mely egyikből másikat csinál.
# 12
Értelek, csak Ő nem az az alkat volt előtte se, akinek ha csak a lábát nézem összetévesztem egy sportolóval. De külön köszönet, hogy nem a tömény gúny és röhögés áradt a válaszodból. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!