Ha megéhezem, abonett kenyeret bármikor rágcsálhatok?
Figyelt kérdés
Rozsos, 15 kalória/szelet.Ugye nem hizlal?2012. júl. 31. 17:25
1/3 anonim válasza:
Szigorú diétában nem bármikor, de amúgy igen. Nekem pl rossz szokásom hogy könnyebben megy a tanulás ha valamit rágcsálhatok mellé. Tavasszal vizsgaidőszakban olt olyan nap hogy egy egész nagy zacskó abonettet megettem a pizzásból. 600kcal van egy nagy csomagban összesen, és nekem a reggelimen kívül az egész napomat kitöltötte.
21L
2/3 anonim válasza:
Ha diétázol és megéhezel nyugodtan ehetsz egy keveset, viszont ha este éhezel meg és nagyon éhes vagy egy almát nyugodtan megehetsz akkoris.
3/3 anonim válasza:
ha megéheztél akkor normálisan egyél, mert valószinű hogy nem ettél eleget és éhes vagy
ha unalomból ennél, rágózz
ha csak egy picit vagy éhes akkor rágcsálj répát, káposztát, uborkát, karalábét, almát,
vagy pár sz sonka 1-2 ilyen kenyérrel és zöldség, de rágóss legyen ne pl reszelt répa mert minél tovább eszel annál jobb és fel fog tűnni h jól laktál, pedig csak 1-2 répa volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!