Történt már mással hasonló eset?
Már vagy 4 éve minden évben fogyókúrázok, ugyanis télen állandóan visszahízok 64-65 kg-ra az 55-ről. A lényeg, hogy már szépen kitapasztaltam, hogy mennyit lehet ennem ahhoz, hogy fogyjak. Az a módszerem, hogy megmérem miből hány grammot eszek, kiszámolom, hogy az kalóriában mennyi, és egy nap 5000 kJ fölé nem megyek. Ez szépen be is szokott válni, előző héten már 59,0 kg-nál jártam.
Na és most jön a probléma: ezután hízni kezdtem! Reggelente szoktam megmérni magam, nem szokott a súlyom ingadozni. Egy hét óta folyamatosan hízok, érzem is magamon. Ma reggel már 60,0 kg voltam. Biztos vagyok benne, hogy nem ettem 5000 kJ-nyi ételnél többet. Fogynom kellett volna, nemhogy híznom! Ilyen még nem történt velem, egyszerűen nem értem, mi lehet a baj! Más tapasztalt mát hasonlót? Mitől lehet? Mit csinálok rosszul?
Nem mentél el wcre, gondolom. Igyál kávét, az természetes hashajtó hatású.:)
Amúgy elég fura, hogy kilojoulet számolsz kilokalória helyett:D
Nem hiszem, hogy az lenne a probléma, mert látom magamon, hogy egy hete egyre csak vastagodok, de azért köszi a tippet :)
KJ-ban szerintem egyszerűbb számolni, úgy mindennek kerekebb számra jön ki a kalóriatartalma, de tényleg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!