Diétázom, ezért 3-4 óránként eszek. Gyárban fogok dolgozni. Ciki lenne oda salátát vinni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 12:51
11/18 anonim válasza:
Napi 2 étkezést szorult helyzetben ki lehet vele váltani.
12/18 anonim válasza:
Jaj nemár, hogy az legyen a probléma, hogy mit szólnak hozzá :) Ha nevetnek, nevess te is, máris nem lesz olyan érdekes nekik, hogy te mit eszel. Nem is értem, felnőtt embereknél ez tényleg ilyen ciki, nem ciki kategória? Foglalkozzon mindenki a saját tápjával, aztán jólvan :)
13/18 anonim válasza:
Vigyél első alkalommal valami nem salátát, szendvicset ilyesmi alapanyagokból stb. Aztán majd látod. Én is gyárban dolgozom néha ha hívnak, de ott az a baj hogy egy kajaszünet van. Erre figyelj, mert nem biztos hogy tudsz majd 3 óránként enni, szóval lehet érdemesebb is lesz valami tartósabbat enned még mellé. Meg néha eszem délben és majd a gyárban csak 7-8 körül tudok elmenni enni. Változó. Ha tudod hova tenni a kész kaját, nem romlik meg stb akkor vihetsz. Ahova én járok is vihetnék, nem nevetnének ki, ők is olyat hoznak néha, mondjuk én diákmunkás vagyok :)
14/18 anonim válasza:
Jóóóó...nehogy már úgy kelljen "rászoktatni" vad idegeneket arra,hogy mit fogsz enni.Vidd el,edd meg és kész.Értelmes ember nem gúnyol ki,meg nem akad fent azon,hogy mit eszel.A hülyékkel meg nem kell foglalkozni.
15/18 anonim válasza:
Amúgy aki volt már gyárban dolgozni az néhol tapasztalhatta hogy az értelmi színvonal olyan lent lehet egyeseknél, hogy igenis kigúnyolhatják. Amikor én mentem először én szendvicset vittem, mint már írtam is. Nem tudtam hol, hogy tudom majd megenni, van e hűtő, használhatom e, mi ott a szokás stb. Első alkalomra ezt tudom javasolni. de amúgy nem hinném hogy gond lesz vele. Viszont először vigyél inkább több kaját. De ezek már csak ilyen jó tanács félék. nekem első alkalmakkor kellett, mert sokkal éhesebb voltam mint előtte.
16/18 anonim válasza:
cnc esztergályos vagyok és a géplakatosok között kajálok, mert a barátaim. ők tolják a sertést, én van amikor kukoricapelyhet eszem. kitárgyaljuk, poén és kész. nem para. (aki lenézi az ipart az meg bújjon el)
17/18 anonim válasza:
Azt eszel ami jól esik,de azt nem tudom egy gyárban lesz e annyi időd, hogy 3óránként tudjál enni?
18/18 csokissüti002976 válasza:
Én is gyárban vagyok nyári munkán, én is próbálok vigyázni a kajával... De szerintem a saláta mellé még vigyél valamit. pl: gyümölcsöt. Ha pedig 12 órán vagy, 2 kajaszünettel, akkor az egyikre vigyél főtt kaját. Én úgy szoktam, hogy reggelire szendvics+gyümölcs, ebédre főtt kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!