Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kenyér helyettesítése? (Bővebb...

Kenyér helyettesítése? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy ha elhagyjuk a kenyeret az étrendünkből, akkor lehet fogyni. Mivel lehet a kenyeret helyettesíteni, ami nem hízlal? És ami lehetőleg olcsó?

Ui.: Emellett persze tornázok is, de elsősorban az étrendemen szeretnék változtatni.

2012. júl. 25. 10:59
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

Exturdált kenyér pizzás izben is van már egy darab 15kcal és magas a rosttartalma. Ez egy nagyszerű kenyérhelyettesítő. :)

2012. júl. 25. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Csak akkor hagyd el a kenyeret teljesen, ha soha több nem akarsz kenyeret enni. Mert valóban le lehet fogyni (hacsak nem zabálod tele magad a kenyér helyett tésztával vagy édességgel), ha elhagyod a kenyeret, de ha utána újra eszel, ugyanúgy meg is lehet hízni, ahogy most is meghíztál.

Jobb választás, ha reggelire megeszed a kenyeret, este pedig inkább zöldséget hússal. Ha este nagyon muszáj, akkor abonettet, puffasztott rizst vagy búzát, de abból se sokat.

2012. júl. 25. 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, a kenyér igenis fontos, abból lesz energiád. Fogyni nem úgy lehet, hogy ezt vagy azt nem eszel, koplalsz, közben halálra tornázod magad meg mit tudom én, hanem úgy, hogy az egész életviteleden változtatsz, átalakítod a napirendedet.
2012. júl. 25. 11:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 25. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Én pedig igenis így fogytam le.Ha nagyon-nagyon ritkán eszem,akkor a ceresnek van ch-csökkentett kenyere (slimm kenyér a neve),abból eszem,de max. reggelire.mostanában azért 1 szeletet megeszek reggelire,mert már leadtam azt,mamit szerettem volna.ebédre és vacsira meg csak olyanok,mint gyümölcs,joghurt,kefír,saláta,grill hús,tojás,sajt...és így sikerült 8,5 kg-t fogynom
2012. júl. 25. 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ez hülyeség, a kenyér igenis fontos, abból lesz energiád. Fogyni nem úgy lehet, hogy ezt vagy azt nem eszel, koplalsz, közben halálra tornázod magad meg mit tudom én, hanem úgy, hogy az egész életviteleden változtatsz, átalakítod a napirendedet."

Ezen az elv alapján a csoki lenne az étkezés legfontosabb része. A kenyér gyors ch-ráadásul nagy mennyiségben- és a szervezetnek lassúra van szüksége.

2012. júl. 25. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
A csoki is fontos és hasznos egy bizonyos mennyiségig. Az a fogyókúra, amiben bármit is teljesen el kell hagyni (kivéve a műanyag sz@rokat és azt, amire esetleg allergiás vagy), az semmit nem ér. Ha meg is akarod tartani az alakodat, akkor tartósan egészségesen kell étkezni egész életed folyamán és egy egész rendszert kialakítani a napi rutinból, amihez hozzászoktatod a szervezetedet. Nem úgy kell fogyózni, hogy x hónapig alig eszel valamit, akkor lefogysz, utána meg letelik a fogyókúra ideje, mindenfélét összeeszel és visszahízol.
2012. júl. 25. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy koplalni kell. De aki egy kicsit is ért hozzá tudja, hogy a sima fehér kenyér egy nagy kula. Nem tudom miért kampányolsz mellette. A csoki pedig végképp nem fontos... Nem tudom neked mi szükséged van a csokira.
2012. júl. 25. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:
24%
Nem táblaszámra kell enni, de ha kicsit utánaolvasol, akkor tudhatod, hogy az étcsokinak kis mennyiségben mennyi pozitív hatása van, többek között serkenti az agyműködést, jót tesz a vérkeringésnek stb. Kenyeret se 5 kilót eszel naponta, hanem reggelire, tízóraira, uzsonnára stb. egy-egy szeletet valami zöldséggel vagy sajttal megeszel, semmi baja nem lesz tőle az alakodnak. Legalábbis én nem hízom el tőle, pedig évek óta így étkezem. Korábban nekem is voltak súlyproblémáim elég sokáig, amikor még én is ezeket a női magazinokban olvasott "diétákat" csináltam, akkor én is azzal szenvedtem, hogy jaj mi lesz, ha megeszek egy szelet kenyeret, utána egy hétig koplalni kell, állandóan megálltam a fogyásban, visszahíztam, nagyon bosszantó volt. De aztán rájöttem, hogy ezekkel az ember csak tönkreteszi magát, a fogyásnak nem az az alapja, hogy nem ehetsz ezt vagy azt, hanem az egészséges életvitel a lényeg, hogy mikor, milyen mennyiségben eszel, hogyan mozogsz mellette, ezen kívül mivel töltöd a napodat, mennyit tudsz kikapcsolódni, rendszeresen alszol-e stb.
2012. júl. 25. 14:59
 10/10 anonim ***** válasza:

zabpehely reggelinek tejtermékkel, gyümivel

meg is van oldva a kenyér helyettesítése:)

2012. júl. 25. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!