Kenyér helyettesítése? (Bővebben lent. )
Úgy hallottam, hogy ha elhagyjuk a kenyeret az étrendünkből, akkor lehet fogyni. Mivel lehet a kenyeret helyettesíteni, ami nem hízlal? És ami lehetőleg olcsó?
Ui.: Emellett persze tornázok is, de elsősorban az étrendemen szeretnék változtatni.

Exturdált kenyér pizzás izben is van már egy darab 15kcal és magas a rosttartalma. Ez egy nagyszerű kenyérhelyettesítő. :)

Csak akkor hagyd el a kenyeret teljesen, ha soha több nem akarsz kenyeret enni. Mert valóban le lehet fogyni (hacsak nem zabálod tele magad a kenyér helyett tésztával vagy édességgel), ha elhagyod a kenyeret, de ha utána újra eszel, ugyanúgy meg is lehet hízni, ahogy most is meghíztál.
Jobb választás, ha reggelire megeszed a kenyeret, este pedig inkább zöldséget hússal. Ha este nagyon muszáj, akkor abonettet, puffasztott rizst vagy búzát, de abból se sokat.

"Ez hülyeség, a kenyér igenis fontos, abból lesz energiád. Fogyni nem úgy lehet, hogy ezt vagy azt nem eszel, koplalsz, közben halálra tornázod magad meg mit tudom én, hanem úgy, hogy az egész életviteleden változtatsz, átalakítod a napirendedet."
Ezen az elv alapján a csoki lenne az étkezés legfontosabb része. A kenyér gyors ch-ráadásul nagy mennyiségben- és a szervezetnek lassúra van szüksége.

zabpehely reggelinek tejtermékkel, gyümivel
meg is van oldva a kenyér helyettesítése:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!