Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Téged is képes motiválni egy...

Téged is képes motiválni egy ilyen videó?

2009. júl. 15. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a legtöbb ember gyomorszűkítéssel érte el a megfelelő súlyt. Külföldön előszeretettel használják ezt a beavatkozást, mert önállóan nem sok ember képes leadni kilóiból.
2009. júl. 16. 13:36
 12/14 A kérdező kommentje:

Lehet hogy ilyen eszközzel érték el,de a 'hétköznapi embereknek' nem feltétlenül kell a felesleget 12 hét alatt elérni! Én miután megnéztem a videót, átöltöztem,és elmentem biciklizni,pedig előtte nyugtatgattam magam avval h nem baj ha ma nem megyek hisz mindjárt esni fog...végül is nem esett,mégis tiszta vizesen érkeztem haza annyit tekertem...boldog tudattal feküdtem le este...

Suba Róbert nem csak az edzése miatt lehet tökéletes példakép,hanem az ah egy baleset után újra kezdte az életét! KÖSZÖNÖM h megosztottad ezt a videót velem és azokkal akiknek erőt adott!

Bevallom őszintén,nekem is kint van a falamon egy sajátkeűleg készített plagát,amire csak olyan női alakokat ragasztottam,amilyen lenni szeretnék(nem olyan vékonyak mint a fürdőruhás lányok:))de jó alakúak)! Akárhányszor valami édességet akarnék megenni,rájuk nézek,leteszem a kekszet,és eszem egy szelet dinnyét(vagy ami van itthon gyümölcs)...mégcsak 2 hete vonom meg magamtól ezt a fajta szénhidrátot,de már lement 2 kg!

Pedig sokszor úgy érzem h stagnál a súlyom,megállt a csökkenés....és olyankor keresek ilyen sikertörténeteket mint amiket belinkeltem....nekem erőt ad!

2009. júl. 16. 15:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem sem motivál, pedig jó lenne :D Mindig csak a topshopos cuccok jutnak róla eszembe, meg a csodabogyók, amikben persze nem hiszek. Van egy nő a környéken, aki minden egyes reggel elmegy futni - engem ő motivál. Amikor megyek el itthonról, és látom őt, legszívesebben odamennék és gratulálnék a kb. 2 éve tartó lelkesedéséért :)
2009. júl. 22. 06:39
 14/14 anonim válasza:
engem is motivál:)
2011. aug. 25. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!