Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudtok olyan tornát mondani,...

Tudtok olyan tornát mondani, amitől 1 hét alatt már látványos a fogyás?

Figyelt kérdés
Tornázni szeretnék mert nyáron eltunyultam és valami olyan tornát keresek, ami feszesíti a bőrt és combról meg karról fogyaszt.

2012. júl. 22. 14:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Még egy kérés : Ha van valami edzős videó, akkor linkeljétek be. Köszi :)
2012. júl. 22. 14:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak a tornától nem fogsz fogyni... helyes étrenddel igen, de nem egy hét alatt.
2012. júl. 22. 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:
zsírleszívás, az nagyon látványos
2012. júl. 22. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is zsírleszívás. 1hét alatt akarod leadni ami nyár alatt feljött... +torna nem olyan hatásos mint a futás. De étrend nélkül egyik se ér kb semmit.
2012. júl. 22. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt? ezt benézted. a látványos változás mindenféle mozgásnál,ha tényleg kitartással csinálod, minimum egy hónap,de inkább 6-8 hét.
2012. júl. 22. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Szánalmas már maga a kérdés felvetése is.
2012. júl. 22. 16:57
 7/8 A kérdező kommentje:
nem úgy! Helyes étrend mellett. Csak annyit akartam kérdezni, hogy tudtok-e olyan tornát, amitől látványosabban lehet fogyni mint a többi tornától(csak szarul tettem fel a kérdést)
2012. júl. 22. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
fuss és ússz..
2012. júl. 22. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!