Zacskóban sült pulykacomb?
Figyelt kérdés
1 db zacskóban sült, fűszerezett pulykacomb kb. hány kcal?
Ui.: Ha megtaláltam volna neten, nem kérdezném.:)
2012. júl. 22. 09:46
1/8 anonim válasza:
A pulykacombot NYERSEN le kell mérni, és azt számolni. A zacskóban - föként ha semmi zsiradékot nem teszel hozzá, mert az felesleges - csak a pulyka kalóriatartalma számit.
Semmilyen ételt nem lehet súly nélkül kiszámolni, és minden alapanyagot nyersen, fözésre elökészitve kell számolni.
Remélem, tudtam segiteni, ha még van kérdésed, szivesen válaszolok.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem tudom lemérni nyersen. :/
2012. júl. 22. 10:15
3/8 anonim válasza:
Nincs meg a csomagolása? Vagy kb mekkora volt nyersen (cm-ben)?
4/8 A kérdező kommentje:
Kb. 15-17 cm
2012. júl. 22. 10:52
5/8 anonim válasza:
Alsó-, felsö- vagy egész comb volt? Ha vagy alsó, vagy egész, akkor kb 800-1000 g lehet. HA felsöcomb, akkor 1000-1500 között.
6/8 A kérdező kommentje:
1 db?:O
2012. júl. 22. 11:00
7/8 anonim válasza:
Azt azért figyelembe kell venni, hogy ennek egyharmada csont.
8/8 anonim válasza:
A megsült pulykacombot még bezárt zacskóval mérd le súlyra, mert az kb a nyers hús súlya lenne, ennek egy része (kb 1/3-1/4 része) csont meg inak, ami nem számit bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!