Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt, aki szintén fenékre...

Van itt, aki szintén fenékre és csípőre hízik?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Pl én is! Sajna, na meg persze combikára!!:(:( Olyan körteformám van...:
2009. júl. 14. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Üdvözöllek a csoportban...:( Csak nekem annyiban rosszabb mert fiú vagyok ezért gáz hogy nagy a fenekem...De amúgy nincs rajtam sok felesleg max 5-7 kg de annak nagy része a fenék has csipő és comb és a maradék oszlik szét a többi részen...
2009. júl. 14. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja és még én most kedztem bele egy diétába igazából annyiból áll hogy nem eszek 5 óra után és kerülöma nagyon cukros és zsíros ételeket/italokat és sok mentes vizet iszok...
2009. júl. 14. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Közvéleményt kutatsz, klubot alapítasz?
2009. júl. 14. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
sziasztok! nekem is körte formám van de örülök neki :D ez hülyén hangzik, de pl anyumnak vékony lábai vannak, nagy hasa és nagy melle. szerintem ez sokkal rosszabb. nekem a hasam kicsi, a fenekem és a combom nagy, de így is nagyon szépen fel tudok öltözni, szerintem ez nőies forma.
2009. júl. 14. 19:59
 6/6 A kérdező kommentje:

hát, ha akarod, alapíthatunk!:D

De nem ez volt az elsődleges célom, ezzel a kérdéssel.:)

2009. júl. 15. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!