Minden testrészem normális (nekem elfogadható), csak a hasam dudorodik ki egy kicsit. Miért?
Csak oldalról látszik, elölről nem. Csípőm, derekam se lett vastagabb, combom is ugyanakkora. Lehet hogy kitágult a gyomrom? Mert azt azért kizárom, hogy csak hasra híztam volna. Akkor meglátnám mindenhol.
Arra gondoltam, amit az előbb leírtam, hogy esetleg kitágult a gyomrom, és egy kis idő kell mire visszaáll normálisra. Mennyi idő az kb. ?
Jaj, én nem azt mondom, hogy híztam, szerintem kitágult a gyomrom csak. Nem híztam semennyit, igazad van, tényleg látnám a ruhákon meg érezném, de semmi ilyen.
Terhes meg nem lehetek, mivel még szűz vagyok :)
Mivel hasznosak voltak a válaszaitok, felpontoztalak titeket.
Lehet, hogy kissé rossz a tartásod, és ettől dudorodik előre. De amúgy teljesen normális, ha oldal nézetből kicsit domború a hasad. Ha teljesen lapos lenne, akkor vagy kórosan sovány lennél, vagy nagyon-nagyon izmos.
Persze anatómiai felépítéstől is függ, mert minden ember más és más. Szerintem nem kell emiatt aggódni.
Köszönöm szépen neked is, azóta már hál' Istennek nem tapasztalom, ugyanolyan mint előtte, sőt még laposabb :)
Lehet tényleg a testtartásom miatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!