Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mindenki fogyózik? Miét...

Miért mindenki fogyózik? Miét nem jut el az emberekhez az az információ, hogy ÉLETMÓDOT kell váltani, nem pedig koplalni 2 hétig? Nem értem az embereket, ma már olyan könnyű megszerezni az alapvető információkat, tudnivalókat.

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 13:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miért lettem lepontozva, pedig csak végig kellett volna gondolni hogy mit írok. De eszembe jutott még valami. Nem mindenkinél jelenti azt a fogyókúra hogy koplal. Lehet egy ideig kevesebbet eszeik (vagyis kalóriát csökkent) mert mittomén, feljött rá 3 kg és meg akar tőle szabadulni. Ő miért szokjon le a rántott csirkéről, sajtról, joghurtról? Mert attól hízott? Lehet nem. Lehet csak tél volt, átmeneti hormonprobléma, ideiglenes gyógyszerszedés stb. Pl én nem eszem sem tortát stb, nem járok max félévente/évente mekibe. Annyi hibám van (volt) hogy nem igazán ettem gyümölcsöket, zöldségeket de ettől eltekintve mozgok, stb. Mit váltsak? Nem ezért jött fel ez a pár kg hanem mert feszt tanultam, ültem mert muszáj volt stb. Számomra az életmódváltás azt jelenti hogyha eddig 6 adagot ettem meg kajánként akkor most már nem teszem, csak 1-et eszek, ha eddig abszolúte de nem sportoltam akkor elkezdek valamit, ha eddig feszt édességet zabáltam, akkor hanyagolom most már. De mivel nem tettem, így az én értelmezésem szerint nem fogok életmódot váltani azért hogy fogyjak pár kg-ot, hanem egy rövidebb dolgot folytatok, amit (jobb híján) diétának, de inkább fogyókúrának lehet nevezni. A gond majd az abbahagyásakor lehet ha nem fokozatosan emelem a kalóriát. Így szerintem még mindig igaz az, hogy nincs szüksége mindenkinek életmódváltásra ahhoz, hogy lefogyjon, főleg ha keveset akar fogyni. Pl a testépítők is fogyaztanak, vagyis fogyóznak és nem életmódot váltanak mégis fogynak (meg ha nem is tartósan) és mégse koplalnak. Ennyit erről. Ez a kérdés pedig nem kérdés, hanem észrevétel.
2012. júl. 15. 15:06
 12/16 anonim ***** válasza:
21%

A testépítők szálkásítanak. Majd mikor megint izmot szeretnének építeni akkor emelik az adagot. De lényegében ugyan azt eszik. Nem rántott húst meg babfőzeléket.

Ők életmódot változtattak ha fogynak, ha híznak.

2012. júl. 15. 18:08
 13/16 anonim ***** válasza:

6-os válaszadó, én veled értek egyet!!!!!!!

(és igen, fogyókúrázom én is.)

Mellesleg nem mindenki teheti meg anyagilag, hogy biokaján él és 5-6 ezer forintos fitnesszbérlete van... :D

2012. júl. 16. 18:34
 14/16 anonim ***** válasza:
És ha ugyan azt eszi, akkor hol is vált életmódot? 2 fogalmon lovagol itt mindenki. Nem fogják fel azok, akiknek jobb híján életmódot kellett váltaniuk hogy nincs erre mindenkinek szüksége!! Jöhet a lepontozás.. Csak végig kéne gondolni a saját, és esetleg egy másik ember életét. Az életmódváltás egy nagyobb változtatás, egyes dolgok kiiktatása, mások felvétele az életünkben (legyen ez sport, kaja, stb.) Akik 5 év alatt felszedtek 30 kg-ot azoknak kell életmódot váltania nem azoknak akikre a télen feljött 2 kg. Csak a saját igazát meg ezt a katyvaszt hajtja itt mindenki gondolkodás nélkül, értelmezés nélkül, pedig a szóban magában foglaltatik az értelme is. A kérdés pedig hülyeség. Általánosít! Életmódváltás->életmód változtatás, nagyobb váltás, VÁLTOZÁS, tartós mert különben lehetetlen lenne a súlytartás is. Míg a fogyózás-> fogyasztás, kisebb változtatásokkal. A többit meg ne keljen már elmagyarázni, példán keresztül levezetni.. :/
2012. júl. 18. 18:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Az ugyan azt eszi alatt azt ertettem, hogy egeszsegesen taplalkozik, hust,rizst es zoldseget tol nem mekis szart csak szalkasitasnal kevesebbet mig izomepitesnel tobbet.Ennyi.
2012. júl. 18. 20:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyebkent ertem mirol beszelsz, de szerintem a kerdezo nem azokra gondolt akiken van ket kilo hanem mondjuk akin van tiz es lekoplalja magat ket het alatt ami ugyis visszajon.
2012. júl. 18. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!