Édes étel estére, ami nem túró?
Ma estére tojást terveztem, de annyira nem kívánom, úgy ennék valami édeset, de ma amúgy is egy kicsit túlléptem a szénhidrátmennyiséget, meg este nem is nagyon kéne azt enni.
A túrót sajnos nem bírom megenni, 2 falat után hányingerem lesz. Fehérjeporom van amúgy, (karamellás és vanília-erdei gyümölcsös kis zacsis Scitec, egy ismerőstől kaptam), de nekem ihatatlanul műízű és túl édes mindegyik, nagyon érzem benne az édesítőt.
Szóval esetleg nincs valami tippetek, mit ehetnék, ami viszonylag szénhidrátmentes, és édes? Ha nincs, megyek megeszem a tojást, csak jó lenne valami más. :)
1 tojásfehérjét felversz, egy adag (30g) fehérjeport belekeversz és olaj nélküli serpenyőben ( teflon) kisütöd. Vigyázz, hamar megég. Ha nem vacsira eszed akkor tehetsz bele zabpehelylisztet vagy zabpelyhet.
Én ezt uzsonnáztam, zabpelyhesen. (: Fini és nem olyan édes szerintem mintha turmixnak innád.
kefír/joghurt gyümölccsel, aromákkal
sült alma joghurttal
barackos sült csirkemell
párolt csirkemell almával
csirkemellragu ananásszal
sárgadinnye sajttal
darálthússal töltött alma, hagyma, paradicsom
Köszönöm a válaszokat, nagyon jó ötletek. :)
A túrót sehogy se tudom megenni, akárhogy ízesítem-turmixolom.
A kókuszos zabkása tényleg nagyon finom, szoktam azt reggelizni, de a szénhidrátszegénytől elég messze van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!