Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hánytatásnál mik az elsö...

Hánytatásnál mik az elsö tünetek amik látszanak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Mármint arra vagy kíváncsi, ha a környezetedben valaki hánytatja magát, annak mik a tünetei?
2012. júl. 13. 14:22
 2/5 A kérdező kommentje:
igen-igen.
2012. júl. 13. 15:03
 3/5 Székely Fia ***** válasza:
gyors fogyás, gyenge immunrendszer, szédelgés, rosszullét, ájulás
2012. júl. 13. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyors fogyás? Nem minden esetben van így. Én első tüneteknek mondanám a hajhullást, tönkremenő fogakat, emiatt visszafogott mosolygás, bőrszárazság, stb.
2012. júl. 13. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:

A wc koruli 'vasutallomas' allapotok!

Komolyan. Az irodahazban eszrevettem, h a mi emeletunkon levo wc padloja mindig foltos volt. Gyanut fogtam, elkezdtem nyomozni es megtalaltam a 'bunost'. Egy nagyon vekony lany volt, aki reggel, delben es delutan bement es megvarta mig mindenki vegez a dolgaval es kimegy. Egyszer bent maradtam ugy hogy azt hitte kimentem. Hallottam mit muvelt. Szomoru volt tanuja lenni, foleg hogy nem ismertem es nem segithettem, mert egy vadidegen segitsegnyujtasat tutti elutasitja.

Amugy ja, a kiscsak is alig nyitotta ki a szajat, a haja mint a szena es annak ellenere hgoy probalt csinosan oltozkodni, megis ugy nezett ki mint valami arvahazi szabadult :(

2012. júl. 14. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!