Mielőtt elkezdek edzeni érdemes lediétázni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és kicsit alakitani szeretné magam.. és kicsit pocakos vagyok, nem nagy télleg csak egy nagyon kicsi de engem zavar :s és azt hallottam hogy testépítés előtt érdemes lediétázni.. Ez ennyire igaz? Megköszönném ha adnátok tippeket (:2012. júl. 12. 21:41
1/6 anonim válasza:
Diétázz és közbe sportolj! :) Az úgy nem jó h előbb lefogysz utána sportolsz hanem diéta közben kell! :)
2/6 A kérdező kommentje:
oké :D
2012. júl. 12. 21:46
3/6 A kérdező kommentje:
és diéta után étrendkiegészitő jöhet?:D hogy gyorsabban fejlődjön az izom.. vagy valami más tipp(?) :D
2012. júl. 12. 21:51
4/6 anonim válasza:
Nagy itt a katyvasz a fejedben, közben is kéne tápkieg hogy ami van kevés izmod, ne épüljön le teljesen a diéta alatt, de amúgy ajánlom a Sárga kapszulát, olvasd el és tisztában leszel az alap dolgokkal. jah és ingyéé letölthető.
5/6 A kérdező kommentje:
oké, köszi (:
2012. júl. 12. 22:15
6/6 anonim válasza:
Addig felesleges a tápkieg amég az alapokkal nem vagy tisztában. Először is étrend kell diétához és az azt követő tömegeléshez is, hiába vennéd a kiegészítőt ha nincs étrended.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!