Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a leghatékonyabba...

Jujubas kérdése:

Hogyan lehet a leghatékonyabban szálkásítani?

Figyelt kérdés

El szeretnék kezdeni szálkásítani, úgy 6-7 kilót szeretnék leadni ZSÍR-ból miközben nem vesztek izmot... Úgy tudom erre jó a szálkásítás. Azt szeretném ha lenne egy olyan rendes ember aki ért is hozzá és leírja, hogy az étkezésnél mire kell figyelni illetve milyen és mennyi edzést kell az eredmény eléréséhez folytatni. Az evés részére nemvolt ötletem, de az edzésnél pl. a futás, biciklizés, úszás hasznos??? És ezen kívül kell még más??

Előre is köszi:)

2012. júl. 9. 22:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mivel 81kg és csak 6-7kilót szeretne szálkásítani ezért gondolom az izom már megvan a zsír alatt. Ha most elkezd fekvőt csinálni meg azokat amiket te írtál akkor semmire se menne mivel azoktól nem tűnik el a zsír. Ellentétben a biciklivel, futással ami jó zsírégető mozgás.
2012. júl. 9. 23:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Biztos igazad van
2012. júl. 9. 23:39
 13/18 A kérdező kommentje:
És enni edzés előtt vagy után kell??? És pl. amikor nem aerob edzés van írva akkor súlyos edzés? (kis súllyal sok vagy nagy súllyal kevés?)
2012. júl. 9. 23:44
 14/18 anonim ***** válasza:
8kor eszel. Aerob edzést 9kor kezded.14:00kor eszel. 15:00kor edzést kezded utána pedig jöhet a tápkieg. Személy szerint én annak a híve vagyok hogy 4sorozat, 8-12ismétlés sorozatonként, akkora súlyal amivel épphogy megbirod csinálni az adott ismétlés számot. Tehát ha 60kg-val bírod a 12ismétlést fekvenyomásba de 65el már nem akkor maradj végig 60kg-nál. Sorozatok közt 1percet érdemes pihenni.
2012. júl. 9. 23:48
 15/18 anonim ***** válasza:

imádom az ilyen lebontott terveket. időre beosztva, mit mikor, hogyan...

Én aki 3 műszakban dolgozom, mégis hogyan oldjam meg? melóba 8-12 órába van amikor időm sincs enni...

Tegyük fel 14:00 - 02:00 ig dolgozom. Ledőlök 3kor aludni alszok 11-12ig és mehetek is dolgozni.

Ez a szívás... melóba meg nem mindig van időm enni, nyomni kell...

2012. júl. 10. 14:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Na és? Attól még, hogy te nem tudod (vagy nem akarod) betartani az étkezéssel kapcsolatos dolgokat, attól még a tények tények maradnak.
2012. júl. 10. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:

akarni akarok én sok mindent, csak nem tehetem meg. Nem kell bunkózni...

Nem is mondtam, hogy nem tények, csak nonszensz a percre pontos beosztás, hisz a legtöbb ember nem tudja betartani...

2012. júl. 10. 23:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Akinek igazán fontos a minél tökéletesebb és gyorsabb fejlődés, az be tudja, mert úgy alakítja az életét. Itt most a legprofibb, megszállott testépítőkre, versenyzőkre gondolok. Aki csak egyszerűen jól akar kinézni, annak nyilván nem fontos a percre pontos beosztás. Ha napközben mindig van nálad kaja, és tudsz pl. 3-4 óránként enni, meg nagyjából figyelsz rá, hogy edzés előtt és után mit viszel be, ennyi figyelmesség bőven elég a fejlődéshez.

Nem tudom, mit dolgozol, de ha valami nehezebb fizikai munka, akkor lehet, hogy nem is kell sokat rendszeres időközönként edzened, hiszen amúgy is megvan a terhelés az izmok számára, és elég az étkezésre odafigyelni.

2012. júl. 11. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!