Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a leghatékonyabba...

Jujubas kérdése:

Hogyan lehet a leghatékonyabban szálkásítani?

Figyelt kérdés

El szeretnék kezdeni szálkásítani, úgy 6-7 kilót szeretnék leadni ZSÍR-ból miközben nem vesztek izmot... Úgy tudom erre jó a szálkásítás. Azt szeretném ha lenne egy olyan rendes ember aki ért is hozzá és leírja, hogy az étkezésnél mire kell figyelni illetve milyen és mennyi edzést kell az eredmény eléréséhez folytatni. Az evés részére nemvolt ötletem, de az edzésnél pl. a futás, biciklizés, úszás hasznos??? És ezen kívül kell még más??

Előre is köszi:)

2012. júl. 9. 22:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Az étkezésnél nem figyelni kell, hanem betartani.

Napi 3g*tskg fehérje és 2g*tskg szénhidrát. Heti 3-4*40-50perc futás. Ha mondasz 1súlyt mutatok mintaétrendet.

2012. júl. 9. 23:12
 2/18 A kérdező kommentje:
16 és fél éves vagy kb. 173-175 centi és 81 kg:) Köszi:)
2012. júl. 9. 23:15
 3/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ez kb pont annyi. Gondolom eddig végeztél súlyzós edzést úgyhogy van vmi jó kis tejsavód, a g-bomb meg elhanyagolható. A súlyzós és az aerob helye is megvan jelölve, lehet variálni de én nem tartom célszerűnek.

2012. júl. 9. 23:20
 4/18 A kérdező kommentje:
Okés köszi:) Már csak 2 kérdés van. Lehet hüylének fogsz nézni de mi az a tskg? és mi az a g-bomb?:)
2012. júl. 9. 23:22
 5/18 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasz guggolás húzódzkodás hasizom híd.
2012. júl. 9. 23:25
 6/18 anonim ***** válasza:

Testsúly kilogramm, tehát neked kb 240g fehérje és 160g szénhidrát kell 1nap. Szerintem 2hónap alatt meglesz a kívánt hatás. Ha viszont 6hétnél hamarabb akkor izomból is veszítettél.

A g-bomg 1glutamin:

A glutamin tápanyagként szolgál a limfociták és makrofágok számára, szükséges a megfelelő immunválasz létrejöttéhez.

Mérsékelheti az izomtömeg vesztést és fokozhatja az izom növekedését.

Stimulálhatja az izomsejtek térfogatának növekedését, ami anabolikus folyamatokat indíthat be az izmokban

2012. júl. 9. 23:29
 7/18 anonim ***** válasza:
LSDNS ez mi akart lenni? xD
2012. júl. 9. 23:30
 8/18 anonim ***** válasza:
Ez minden amit pénz nélkül tehetsz a tested edzéséért :D
2012. júl. 9. 23:31
 9/18 anonim ***** válasza:
Akkor azt kérdezem hogy mi köze a kérdéshez?
2012. júl. 9. 23:32
 10/18 anonim ***** válasza:
kérdezte hogy kell e még más nem hiszem hogy biciklizéssel szálkás válla lesz
2012. júl. 9. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!