Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok gyorsan hasból...

Hogyan tudok gyorsan hasból fogyni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 7. 22:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
pont ugyanúgy,ahogyan karból,vagy csak combból.
2012. júl. 7. 22:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ma már 5x láttam ezt a kérdést itt, nem unod még? Egyébként elsőnek igaza van, nincs helyi zsírégetés, nem tudsz csak hasból fogyni. Mindenki ezt fogja mondani, könyörgöm, többször ne tegyétek fel ezt a kérdést! Köszi szépen! Ne haragudj, nem rossz indulatból írom, de ma már tényleg sokszor volt. Azért sok sikert!
2012. júl. 7. 22:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor elnézést.:S Annyit megkérdezhetek hogy ezalatt a " úgy ahogy karból comból stb." mit értetek?:)
2012. júl. 7. 22:47
 4/12 anonim ***** válasza:
diéta+aerob edzés.
2012. júl. 7. 23:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy nem tudsz csak a karodból vagy combodból vagy hasadból fogyni, mert nincs helyi zsírégetés. Fogysz mindenhonnan.
2012. júl. 7. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Én hasprésezek. 18/L
2012. júl. 7. 23:11
 7/12 anonim ***** válasza:

6.

Haspréssel nem fogsz fogyni.

2012. júl. 7. 23:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy az izmoknak semmi köze a zsírszövetekhez. Nincs helyi zsírégetés. Haspréssel nem a hasadból megy le a zsír, lépcsőzőnél nem a fenekedből. Az egész genetika, ki hova hízik, honnan fogy. Nyilván ahol a legtöbb felesleg tárolódik, onnan fog legkésőbb eltűnni a zsír. Testmozgással+diétával szépen mindenhonnan lemegy a zsír. És én is utoljára válaszoltam ilyen kérdésre :D
2012. júl. 7. 23:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia. Fogyni nehezebb, főleg hasból, de alakitani sokat lehet rajta, formásitani, izmositani (nem kell itt rögtön kockás hasra gondolni, nem fenyeget ilyen veszély szerintem...).

Lényeg: diéta (nincs cukor, szénhidrát, zsiros dolgok, napi többszöri evés, d.e. gyümölcs, d.u. zöldség, este 6 után ne egyél, mert igy sokkal laposabb a hasad másnap) és hasizomgyakorlatok (ajánlom youtube-on a 8min abs-et).

Persze le lehet engem szólni, de én kb. ezzel a módszerrel 10kg-t fogytam látványosan, és nem hiztam vissza.

Sok sikert!

2012. júl. 8. 07:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem 'Sárga kapszula' olvasgatással többre mennél,mint a '6 után ne egyél' baromsággal.
2012. júl. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!