Egy 13 éves lánynak lehet fogyó kúráznia?
Figyelt kérdés
Vagy csak sport mert sokat hallom hogy nem szabad
Normálisan lécci
2012. júl. 6. 02:03
1/10 anonim válasza:
Sportolás az jó ötlet. Drasztikus fogyókúrát nem javaslom, inkább arra figyel mit eszel és mennyit. Pl zöldség-gyümölcs mehet bőven..... csoki, cukor, olajban sült ételekből kevesebb.
2/10 anonim válasza:
40 kilósan nem kell fogynod, mert kb. annyi lehetsz...
34/N
3/10 A kérdező kommentje:
köszi amugy 46 vagyok
2012. júl. 6. 07:26
4/10 anonim válasza:
Ha túlsúlyosnak érzed magad akkor nem fogyóznod kell hanem életmódot váltani.
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem lehet még. Ha mindenképp fogyni akarsz, más, egészségesebb út is van, mondjuk a diéta.:D Ehetsz többet, nem kell koplalnod, csak egészséges ételeket, amik laktatnak, de nem hízlalnak.. :) meg sportolj sokat, de ne várd, hogy rögtön eredménye lesz, kell egy kis idő.:)
6/10 anonim válasza:
szerintem a drasztikus fogyókúra nem jó, viszont az egyszerű diéta ami nem megerőltető az igen.. én is 13 évesen kezdtem el fogyózni mert csúfoltak annyira duci voltam.. én ettem normálisan mindent, de csak reggel (valami hasonlóan, mint a norbi update). este csak gyümölcs vagy zöldség, üdítőt tésztát kenyeret sütit csak ritkán. és minden másnap este tornáztam kb egy órát, illetve sokat sétáltam, úsztam, bicikliztem meg volt hogy futottam is. így ment le szépen fokozatosan fél év alatt 20 kg. de nem csak lefogytam a sok mozgás miatt hanem mivel ennyire fiatal voltam (gondolom én), nagyon szépen csinosodtam, feszesedtem, sehol egy narancsbőr, szép bőr, stb.. én ezt javaslom neked, mert nekem bevállt és hatásos. de a sport az nagyon sokat számít a lényeg hogy azért ne erőltesd meg magad pl konditerem vagy hasonlóval. aerobik az jó, séta, futás, bicikli, görkor, úszás.. de szererekt ne szedj, viszont nagyon sok folyadékot igyál. ásványvizet vagy citromos vizet. sok sikert hozzá ha esetleg kérdésed van nyugodtan írj...
7/10 A kérdező kommentje:
3 éve futok stb szal tudom milyen de amúgy csak úgy fel tetem a kérdést mert nem egy két embere általában lány kérdezte de nekem a válaszom nem volt
2012. júl. 6. 08:23
8/10 A kérdező kommentje:
kilencven naposat lehet nővéremmel én anyira nem venném komolyan
2012. júl. 6. 09:08
9/10 anonim válasza:
46 kilóból hova a nyomorba akarsz fogyni? :S
10/10 A kérdező kommentje:
leg több osztály tásam 30 kg mondjuk kisebbek nállam
2012. júl. 6. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!