Csoki helyett protein szelet?
Figyelt kérdés
Nagyon kívántam a csokit, és ma este megettem egy 300 kcal-os 16 g fehérjetartalmú protein szeletet? Rossz megoldás csoki helyett proteinszeletet enni?2012. júl. 4. 22:14
1/8 A kérdező kommentje:
persze fogyni szeretnék, viszont nem viszem túlzásba a fogyasztását, max 1 héten 1x eszem ilyet. Nagyon egészségtelen?
2012. júl. 4. 22:17
2/8 anonim válasza:
Én inkább az étcsokoládét javasolnám.
3/8 anonim válasza:
Persze cukormenteset egyél! Ne hallgass az első válaszolóra, az étcsoki tele van zsírral, na meg cukros is...
4/8 anonim válasza:
Hát szerintem is jobban járnál pár kocka magas kakaótartalmúétcsokival, egyrészt kevesebb kalória, másrészt a ch tartalma is kevés (100 g-ban 15 ami nekem van), plusz egészséges. Kevés is elég belőle, mivel elég intenzív az íze. A legtöbb protein szeletben sok szénhidrát van, és én nem tartom túl egészségesnek, túl mű nekem.
De ha szeretnéd, edd heti egyszer, attól semmi bajod nem lesz.
5/8 anonim válasza:
HA FOGYNI SZERETNÉL, FELEJTSD EL A CSOKIT!
6/8 anonim válasza:
Lehet már kapni szinte teljes fehérjetartalmú szeletet, ami cukor nélkül készül, sőt szívesen küldök neked receptet is.
7/8 A kérdező kommentje:
várom a receptet ! Köszi :)
2012. júl. 5. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!