Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A lekváros kenyér nagyon hízlal?

A lekváros kenyér nagyon hízlal?

Figyelt kérdés
Reggelire enném, 2 szeletet, de a kenyeret megpirítom+ 1 nagy pohár tej.
2009. júl. 9. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megpirítod a kenyeret,könyebben emészthető,de nem tartalmaz kevesebb kalóriát. Hát.. én a helyedben inkább a pirítóst paradicsommal és paprikával enném,mert a lekvár agyoncukrozott.. De Reggelről még bőven lemozgod. Reggel mehet!
2009. júl. 9. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:

2 szelet kenyér meg egy nagy pohár tej az nem valami kiadós reggeli.

A reggelivel nem szabad spórolni, egyél, amennyi jól esik, de a lekváros kenyér meg a tej tele van kalóriával és a kalciumon kívül 0 tápérték van benne = junkfood.

2009. júl. 9. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Áhh... dehogy hízlal!
2009. júl. 10. 01:36
 4/5 anonim ***** válasza:
na, 2 szelet kenyér+lekvárt nyugodtan ehetsz, feltéve ha IGAZI gyümölcsből van készítve. Az én nagymamám lekvárját szoktam néha enni(2-3 evőkanál naponta elég) és nem is kívánom utána egész nap az édességet!
2009. júl. 10. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Semelyik étel nem hízlal, ha nem eszünk túl sokat belőle, és eleget mozgunk. Hízlaló étel nincs, csak hízlaló étrend, hízlaló mennyiség és hízlaló életmód.
2014. ápr. 5. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!