Pizza kinges 32 centis pizza /mondjuk magyaros/ hány kcal van benne? és a börger kinges sültkrumpliban és long chikenben hány kcal van?
Börger. . . :D
Amúgy, ha fogyókúrázol, nem ajánlom.
én a bk-ben dolgozom(igaz nem otthon, németben).
Megmondom neked: 500 valamennyi a long chicken. Az a baj, hogy az egyik legszarabb szendvics, mivel: zsömle, rengeteg majonéz, panírozott zsírban sült hús...az a 10 g saláta, ami rajt van, nem nagy segítség:)
Ha már ott eszek valamit akkor vagy a saláta, vagy a grilled chicken classic(nem tom van-e ilyen magyarban). De megpróbálom kerülni. Napi 4€-t "ehetek" ott ingyen, de én viszem a saját kajám:)
néha, ha nem kapok időben szünetet, akkor elveszek egy hamburgert, amiből kieszem a húst meg esetleg a felső kenyeret:D
De próbálj meg leszakadni róla:)
A sült krumpli azt hiszem 400-500 plusz perszem majonéz megva sok buta ember hozzáveszi a kólát és már kész is az 1500-2500 kalóriás menü:) plusz még édesség, meg egy cheeseburger mert ugye még éhesek.
Hát ezért van ennyi elhízott ember. Tényleg csak sajnálni tudom őket...:(
Zabálás az megy, de a sport már kevésbé....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!