Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pizza kinges 32 centis pizza...

Pizza kinges 32 centis pizza /mondjuk magyaros/ hány kcal van benne? és a börger kinges sültkrumpliban és long chikenben hány kcal van?

Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
ne érdekeljen, EDD
2012. júl. 3. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy felnőtt férfi napi szükséglete.
2012. júl. 3. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Második hát kb :D
2012. júl. 3. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
ezek nagyon minőségi kaják, biztosan sok zsírt fogsz veszíteni velük....nem csak a deficitre kéne figyelni, hanem arra is hogy ne ipari hulladékot zabáljál, mert ugyan olyan zsíros maradsz max kisebb leszel, de érdemben változást hogy nem érsz el az 1000
2012. júl. 3. 16:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezt arra értem, hogy be lehet zabálni, de ha az egészséges bevitelt nem akarod átlépni, akkor a pizzán vagy a burgeres szeméten kívül aznap semmit mást nem ehetsz. Ez van!
2012. júl. 3. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Börger. . . :D

Amúgy, ha fogyókúrázol, nem ajánlom.

2012. júl. 3. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy magyaros pizza megvan 2000 kalória is. A burger kinget nem tudom.
2012. júl. 3. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:

én a bk-ben dolgozom(igaz nem otthon, németben).

Megmondom neked: 500 valamennyi a long chicken. Az a baj, hogy az egyik legszarabb szendvics, mivel: zsömle, rengeteg majonéz, panírozott zsírban sült hús...az a 10 g saláta, ami rajt van, nem nagy segítség:)

Ha már ott eszek valamit akkor vagy a saláta, vagy a grilled chicken classic(nem tom van-e ilyen magyarban). De megpróbálom kerülni. Napi 4€-t "ehetek" ott ingyen, de én viszem a saját kajám:)

néha, ha nem kapok időben szünetet, akkor elveszek egy hamburgert, amiből kieszem a húst meg esetleg a felső kenyeret:D

De próbálj meg leszakadni róla:)

A sült krumpli azt hiszem 400-500 plusz perszem majonéz megva sok buta ember hozzáveszi a kólát és már kész is az 1500-2500 kalóriás menü:) plusz még édesség, meg egy cheeseburger mert ugye még éhesek.

Hát ezért van ennyi elhízott ember. Tényleg csak sajnálni tudom őket...:(

Zabálás az megy, de a sport már kevésbé....

2012. júl. 4. 12:48
 9/9 A kérdező kommentje:
hát nemtudom..nekem egésznapra elég szokott lenni pl 1 longchiken krumplival nem szoktam mást enni aznap..de okés nemis ezzel akartam ám lefogyni:D
2012. júl. 5. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!