Hány kcal lehet ez sacc / kb?
2 vékony tésztájú sonkás-kukoricás pizza.
1 tányér tarhonya, mellé két evőkanálnyi lecsó.
1db sherry csoki.
Neten erre vonatkozóan nem találtam semmi pontos leírást.
Húsos pizzára írtak 265 kcal-t/szelet. De ez nem húsos pizza volt.
Jesszus..... :O ezt nem gondoltam volna....
úgy érzem ideje erre jobban odafigyelnem. köszönöm a válaszokat!
nyugi a 3500at csak extrém példának hoztam, léteznek akkora pizzák és létezik akkor tányér. :D
tényleg nem meghatározható menyi kalória volt de a minőségre nagyon fontos odafigyelni.
Köszi! Igen azt azért sejtettem hogy nem 3500, de ha 2csak" 1500 az is sok. Ráadásul pont a minőség miatt ijedtem meg, mivel írtátok, hogy inzulin miatt kapásból zsírba ment minden. Nos erre nem is gondoltam, pedig tisztában vagyok vele hogy a gyorsan felszívódó CH kapásból zsírba megy....
A mai diétámat sajnálom, mert egész nap rendesen ettem, és el volt tervezve mi lesz a vacsorám, tökéletesen kiszámoltam. Erre párom meghív pizzázni, és az apukája isteni tarhonyás lecsót csinált... :D Ennyit a fogyómról, hiába próbáltam keveset enni. Mindegy legalább nem lettem bunkó, és legközelebb valahogy kikerülöm majd az ilyesmit.
Attól függ mekkora a pizza. Egy aldis mirelit pizza vagy 899- 949 kcal ha jól emlékszem épp így 90-950 közt max 1000 :D a pizza az szelet volt? csak nem 2 db egész pizza?
1 szelet nagyságtól függően 250-400
tarhonya sztem 200-250
lecsó nemsok talán 60-90
tarhonyára rátaláltam. 450-et írnak rá 100 grammra. CH tartalma meg szintúgy nem kevés...
pizza az két szelet volt. Lehellet vékony tészta, 26 cm-es pizzából. 8 szeletre volt vágva, és abból ettem kettőt. Sajt, sonka, kukorica volt rajta, és gondolom pizzakrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!