Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kcal lehet ez sacc / kb?

Hány kcal lehet ez sacc / kb?

Figyelt kérdés

2 vékony tésztájú sonkás-kukoricás pizza.

1 tányér tarhonya, mellé két evőkanálnyi lecsó.

1db sherry csoki.

Neten erre vonatkozóan nem találtam semmi pontos leírást.

Húsos pizzára írtak 265 kcal-t/szelet. De ez nem húsos pizza volt.

2012. jún. 6. 19:59
 1/8 A kérdező kommentje:
lehetséges hogy 1000 kcal volt a tarhonya + pizza?? sőt.... ennél több?
2012. jún. 6. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
500 és 3500 között, de még mielőtt aggódnál hogy ez nem elég pontos elárulom hogy gyakorlatilag csak nem megfelelő minőségű zsírt és szénhidrátot fogyasztottál , már csak a liszt /csoki által kiváltott inzulin reakció miatt is zsírba ment az egész.
2012. jún. 6. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
1db cherry bonbon 56 kcal. A pizzában pedig nem a hús a kalória, hanem a sajt meg a tészta. Volt az minimum 400/ szelet is. A többihez nem tudok hozzászólni, mivel az arányokat nem tudom...
2012. jún. 6. 20:07
 4/8 A kérdező kommentje:

Jesszus..... :O ezt nem gondoltam volna....

úgy érzem ideje erre jobban odafigyelnem. köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 6. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:

nyugi a 3500at csak extrém példának hoztam, léteznek akkora pizzák és létezik akkor tányér. :D

tényleg nem meghatározható menyi kalória volt de a minőségre nagyon fontos odafigyelni.

2012. jún. 6. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi! Igen azt azért sejtettem hogy nem 3500, de ha 2csak" 1500 az is sok. Ráadásul pont a minőség miatt ijedtem meg, mivel írtátok, hogy inzulin miatt kapásból zsírba ment minden. Nos erre nem is gondoltam, pedig tisztában vagyok vele hogy a gyorsan felszívódó CH kapásból zsírba megy....

A mai diétámat sajnálom, mert egész nap rendesen ettem, és el volt tervezve mi lesz a vacsorám, tökéletesen kiszámoltam. Erre párom meghív pizzázni, és az apukája isteni tarhonyás lecsót csinált... :D Ennyit a fogyómról, hiába próbáltam keveset enni. Mindegy legalább nem lettem bunkó, és legközelebb valahogy kikerülöm majd az ilyesmit.

2012. jún. 6. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól függ mekkora a pizza. Egy aldis mirelit pizza vagy 899- 949 kcal ha jól emlékszem épp így 90-950 közt max 1000 :D a pizza az szelet volt? csak nem 2 db egész pizza?

1 szelet nagyságtól függően 250-400

tarhonya sztem 200-250

lecsó nemsok talán 60-90

2012. jún. 6. 20:23
 8/8 A kérdező kommentje:

tarhonyára rátaláltam. 450-et írnak rá 100 grammra. CH tartalma meg szintúgy nem kevés...

pizza az két szelet volt. Lehellet vékony tészta, 26 cm-es pizzából. 8 szeletre volt vágva, és abból ettem kettőt. Sajt, sonka, kukorica volt rajta, és gondolom pizzakrém.

2012. jún. 6. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!