Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi kétszer, vagy rögtön...

Napi kétszer, vagy rögtön egymás után?

Figyelt kérdés
A héten kezdtem el edzeni Norbi videóra (régebbi kiadás, Aerobic Norbival a címe). Kb 70perces az edzés de én csak 50et csinálok meg belőle, kihagyom az erősítést, meg a súlyzós edzést, csak az "ugrálós"részt veszem végig, meg a végén a nyújtást (kb. 5p)Réka ötperces tornáit is csinálni akarom mint a 3at egymás után, de hogy lenne jobb, a Norbis edzés után egyből, vagy este? Általában a Norbisat délelőtt csinálom, olyankor van több időm. Hogy lenne hatásosabb? És jó ha heti 5x csinálom mind a kettőt? Vagy milyen gyakorisággal?
2009. júl. 9. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egymás után csinálok két tornát, mert eléggé megizzaszt és nem akarok kétszer tusolni naponta
2009. júl. 9. 16:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a praktikus választ! Érdekel még sportolók véleménye is:)
2009. júl. 9. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ha van időm, reggel és este (ill. délelőtt, délután) csinálom, mert jobban esik, fittebbnek érzem magam így...

Amikor sportoltam versenyszerűen napi egy edzés volt, de jópár óra egyhuzamban. Szerintem kinek mi jön be jobban...azt kell csinálni.

2009. júl. 9. 16:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Végülis szerintem az a lényeg, hogy a napi (vagy a heti 5x-i) min 40perces aerob edzés meg legyen. Csak kíváncsi voltam, hogy az erősítés mehet utána egyből, vagy pihenéssel jobb.
2009. júl. 9. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!