Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon túlsúlyos lennék?

Nagyon túlsúlyos lennék?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 92 kiló voltam, elkezdtem diétázni, már 81 kg vagyok. Nézegettem különböző testtömeg index kalkulátorokat. Az egyik azt mutatta hogy 78 kgtól már normál testsúlyú vagyok, a másik meg azt hogy 67 kg az optimális. Kissé összezavarodtam, egyébkét továbbra is fogyok, csak nem tudom milyen testsúlynál érdemes megállni. Egyébként 20 éves vagyok és 178 cm, és fiú.

És amúgy, mit gondoltok, nagyon vészes most ez a súly amennyi vagyok?

Köszönöm.

2012. jún. 29. 15:14
 1/2 anonim válasza:
67 kg az optális súly egy 20 éves szinte már,férfinak? Ekkora hülyeséget! Sőt 178 cm az már elég nagy magasság. Szerintem 78 kg-nál nyugodtan megállhatsz,és inkább edzőtermeket látogass,és izmosodj!:)
2012. jún. 29. 15:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is ugyanígy gondolom, marhaság 67 kg. Egyébként szoktam itthon súlyzózni, szépen alakulnak az izmaim :) minden este futok 40 kört az udvaron, aztán fekvenyomás és egykezes súlyzózás + 50 felülés. Minden este, kaja után.
2012. jún. 29. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!