Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kell ennem és innom a...

Mit kell ennem és innom a fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Legalább 20kg-ot le szeretnék adni,és nem nagyon tudom hogy kezdjem.Vagy az is elég ha néhány fogyószereket vagy teákat leírnátok és azt is hogy azt hogy kell használni,vagy hasonló.Előre is köszi mindenkinek.

SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!

2009. júl. 8. 16:48
 1/5 A kérdező kommentje:

És mit kéne még eddzenem.

Minden nap egy pár lábgyakorlatot reggel délbe és este csinálok, és még szobabiciklizem ugyan úgy 3-szor.

És még nagyon ritkán egyhelybe futok.

2009. júl. 8. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Lehet,sőt biztos,hogy én itt le leszek pontozva,de azért elmondom a véleményem,hátha segít valamiben. Rajtam is 20kg felesleg volt, kb 2hónapja. Aztán sokat olvasgattam a neten,és kérdezgettem az ismerőseimet,hogy Ők,mit javasolnának,illetve, Ők mivel fogytak (már akik fogytak). Egyértelműen a 90napos diétát láttam kiútként. Kb 70 napja csinálom,és elmondhatom magamról hogy, megváltoztam. 5kg felesleg van már rajtam, nem látom lehetetlennek azt,hogy még a további 20napban ez lemegy. Szerintem kezd el. a mindmegette.hu-n recepteket is találsz hozzá.

Én egy héten 2x csináltam Norbi ducitréninget,mostanában már nem igazán tornázom erre... néha-néha futás,vagy Rubint Rékára tornázom. Szép feszes vagyok,sehol sem lóg a bőrőm. Hidd el,megéri megpróbálni. Max, nem működik,veszíteni nem veszítessz.

Elmondom, én miket eszem.

Fehérjenap:

Általában roston sült csirkemellett szoktam enni salátával. Vagy tojásrántottát,néha-néha virsli is becsúszik.

Keményítőnapon,imádom a paprikás krumplit, a zöldbab pörköltet, vagy akár a borsópörköltet rizzsel. Ezt mindmind eheted. De akár chilis babot is.

Szénhidrátnapon szoktam enni, szószos tésztát,vagy pizzát paradicsommal,fokhagymával,paprikával,és salátával. Ezen a napon általában megengedem magamnak a pohár teát, cukorral :) Na,nem nasiként,ha nem, betudom uzsiként. Szoktam enni puffasztott rizst is.

Gyümölcsnapon, eszem banánt,szőlőt,almát,kiwit,amit megkívánok.

2009. júl. 8. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:
sok ásványvizet zsírmentes kaját narancsot joghurtot. mindig keveset egyél ez beválik.
2009. júl. 9. 12:31
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek.
2009. júl. 9. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
jah és nagyon sokat segítettetek és mégegyszer köszike
2009. júl. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!