Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ajánlanátok nekem a...

Mit ajánlanátok nekem a fogyáshoz?

Figyelt kérdés
100 kg fölött vagyok és szeptemberig szeretnék leadni 6-7 kg-ot. Elég gyenge a kitartásom, bár most elég erősen határoztam el magam. Mit gondoltok, mivel fogyhatnék?
2009. júl. 8. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:
próbáld meg lecsökkenteni a szénhidrátbevitelt, elhagyni a cukrot,lisztet,pékárukat,édességeket,egyél naponta többször egy kicsit és soha ne edd tele magad. egyél sok zöldséget sovány húsokkal, gyümölcsöket, natur joghurtokat, és igyál sok vizet vagy vmilyen teát, de semmiképp cukrozott löttyöket. Ja és próbálj meg vmi kis mozgást is beiktatni minden nap. Szerintem egy ilyesfajta életmódváltással hosszú távon többet is leadhatsz, és nem kell éhezned.
2009. júl. 8. 15:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a 90 napos diétát. Ettől nem kell éhezned, nem fogod azt érezni, hogy legyengülsz, elhagy az erőd. Egy rokonon lány, bőven a 100 felett, 6 hét alatt fogyott ezzel a módszerrel kb 15 kg-t. Persze a szakirodalom heti 1 kg-t javasol, de ő valamiért többet fogyott. Az első ivós napot csak félig tudta megcsinálni, mert nagyon megéhezett, de a másodikon már jól ment. Szerintem a szénhidrátokat nem szabad teljesen száműzni az étrendből, mert azok az étkezésünk alapjai, hiszen azok adják azt az energiát, amivel mozogni, dolgozni, élni tudunk. A 90 naposban van szénhidrát nap, tehát nem éhezteti ki a szervezetet. Sok sikert az életmódváltáshoz!
2009. júl. 8. 16:29
 3/4 anonim válasza:

Szia! Ajánlanám neked esténként egy pici kocogást ameddig csak bírod valami sportpályán, az a lényeg, hogy a szabadban csináld! Nagyon jó még a görkorizás ami könnyen megtanulható, olyan, mint a biciklizés, és akkor itt van még a hullahopp karikázás, ami szintén hamar megtanulható sőt látogass el erre az oldalra www.magichoop.hu-ra!

Ennyit tudok ajánlani most!

2009. júl. 8. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:
nem kell száműzni a szénhidrátokat, viszont a fogyáshoz igenis le kell csökkenteni, és az sem mindegy milyen a szénhidrátforrás
2009. júl. 8. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!