Szerintetek ciki, ha egy lány 11 éves,155-156 cm, és 43-44kg? (azt mondta nekem az orvos hogy vastag a csontozatom, ha ez lényeges)
Figyelt kérdés
lécci írjatok NEMET, és KORT, ha válaszoltok!!!2012. jún. 27. 13:18
11/21 anonim válasza:
Nem kell fogynod és semmi nem ciki amiről nem tehetsz!
12/21 anonim válasza:
Tessék,itt egy testtömeg index táblázat(BMI),beírod az adataidat majd a továbbra kattintva kiadja az eredményt.Egyébként teljesen normális a testsúlyod,duci egyáltalán nem vagy.
13/21 A kérdező kommentje:
köszi. 5. válaszolónak: csak hasra hízok, és azt azért nem mondom, hogy lötyög a háj a hasamon, csak azt, hogy kicsit néha ducinak érzem a hasam.
2012. jún. 27. 13:42
14/21 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok, 152-3cm, és 45kg Szerintem nem lehetsz duci, mert kicsit magasabb vagy mint én és majdnem annyi kiló, én nem látom magam ducinak, és még sosem ért ilyen kritika, hogy nagy lenne a hasam vagy bármim! Akkor én most duci vagyok!? O.o
15/21 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy senki se tart ducinak. amúgy 13-14 éves kora körül az ember igaz az, hogy megnyúlik, és még a ducibbak is ideális súlyúk lesznek??? (kíváncsiság)
2012. jún. 27. 13:57
16/21 anonim válasza:
Ennyi idős korban (még az érettségen innen) a legnagyobb hülyeség fogyókúrákkal és hasonlókkal foglalkozni. A tested sokat fog még változni, lehet, hogy 12-13 éves korodra vékony, sőt sovány leszel. Nehogy már gyerekek akarjanak "ruhafogas" soványságú modellek lenni! Én annak idején 9-10 évesen 68 kg voltam, aztán 13 évesen elkezdtem nőni, meg sem álltam 170 cm-ig, vészesen sovány lettem. Fogyózzanak a 40-50 éves 120 kg-os nők! Nekik találták ki, főleg ha sok a pénzük. Te inkább sportolj, ülj bringára, fussál, kiránduljál, ne mindig a monitor előtt üljél.
17/21 anonim válasza:
Az nem kor függő, hogy ki mikor lesz duci, de Te most egyáltalán nem vagy az!!! Nagyon jó alakod van az adataid alapján! :)
18/21 anonim válasza:
NEM, KOR.
Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni.
Igen, ezredszer is leírhatjuk, hogy nem vagy duci, és nem ciki.
Lány, 26.
19/21 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jún. 27. 15:11
20/21 anonim válasza:
Dehogy vagy duci. Különben is, ilyen idős korban még változik az alkat, az ember hirtelen elkezd nőni. Ilyenkor az sem baj, ha valaki "ducibb", mert a növés miatt kell is az a tartalék súly, hogy aztán legyen minek arányosan eloszlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!