Mikor lesz már vége annak hgy a naggyon vékony lányok még fogyni is akarnak?
Figyelt kérdés
Nekem is van ilyen barátnőm aki a 32-es méretére azt mondja hogy kövér. Az övé nem teskép zavar hanem azt akarja hogy mondjuk neki hogy neeem nagyon szép, vékony vagy és ezzel a többieket meg is bántja, mer estleg van rajtuk mit fogni. fiúk,lányok nektek ez tetszik? Mert én már várom hogy vége legyen ennek a "mindig fogyásnak"2012. jún. 27. 12:32
1/6 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Ezt már én is kérdeztem.
2/6 A kérdező kommentje:
köszii :) akkor megnézem:)
2012. jún. 27. 12:36
3/6 anonim válasza:
Sajnos amíg a hülye média azt sulykolja a lányokba, hogy csak az lehet szép, aki csont és bőr, addig ennek a hülyeségnek nem lesz vége! Aztán meg csodálkoznak miért van olyan sok anorexiás lány. Első voltam.
4/6 anonim válasza:
mikor lesz már vége h a dagadt lányok azt mondják h jól érzik magukat a bőrükben? lusta fo sok önnyugtatása
5/6 anonim válasza:
Amíg ez egy jó üzlet, addig soha. Az egész nem szól másról, minthogy az ember soha ne legyen elégedett magával, mert az elégedett ember nem költ. Az elégedetlen viszont rengeteget vásárol! Ostobák az emberek, ha nem látják, hogy az egész szépségipar, fogyókúraipar csak üzlet!!!!!!
6/6 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!