Milyen a bécsi diéta?
Konkrét étrendet kell követni vagy alapszabályok vannak, amiket be kell tartani?
Tehát megvan minden napra, hogy mit kell ennem?
több félét is olvastam ebből a diétából, de végülis ezt használtam: [link]
ősszel elkezdtem az amugy se pehely súlyú 100 kilómra mág pluszba hízni, és januárra elértem a 106 kilót, akkor áltam neki ennek a diétának
apróbb változtatásokat csináltam:
mivel én máskor se szoktam reggelizni, ezért reggel nem is szoktam éhes lenni, szóval olyankor csak kb fél kiflit vagy zsemlét ettem, vagy egyáltalán nem is
az egy szelet marhahús helyett 2 szelet csirkét ettem, szombat ebédre meg nem egy egész grillcsirkét hanem csak a felét, másnap vacsira meg a másik felét
ha az ember el tudja terelni a figyelmét, akkor egész tűrhető, ugyanis nem tilos jóllakni, pl hétfőn spenótból annyit eszel amennyit akarsz más napokon meg salátából lehet jóllakni, persze rá 2 órára megint éhes lettem
mondjuk második héten szombat délben tele lett a tököm az egésszel, és abbahagytam, de 6 kiló lement
ez volt több mint 2 hónapja, és semmi sem jött vissza
szóval akárki akármit mond, nekem bevált
nem ment tönkre a gyomrom, minden ugyanolyan, mint előtte, csak épp 6 kilóval könnyebb
és nem sokárra megint nekiülök, 90re szeretnék lemenni
ja és még annyi, hogy ülőmunkát végzek, és még sprotolni se szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!