Sokat ettem, egy sétával kiválthatom?
2 evőkanál krumplifőzelék,egy szelet szalámi,1 natúr joghurt,kevés dinnye,és pár szem málna.
1 óra intenzív sétára gondoltam.
Azzal nem értem el semmit. 12 éves korom óta küzdők a súlyommal. letudtam adni egy pontig a súlyomat,egészségesen. Aztán visszajött.
Tehát 7 éve küzdők folyton a testemmel... és tényleg úgy érzem hogy ez egy átok
Szia! Igazából az első gondolatom, hogy itt valami kúvára nincs rendben, ha így állsz neki. Nem önsanyargatni kell, mert egyszer úgyis feladod - etetni kell a testet, de okosan;) nyilván ennyi kaját (tápláléknak nem tudnám nevezni, mert nem táplál) a sétával lemozogsz, de gondolj bele: ha inkább azt az energiát, amit abba ölsz, hogy szarul érzed magad, építő jellegűvé formálod - próbálsz örülni dolgoknak (és itt a depi a súlyos alultápláltságra visszavezethető vitaminhiánynak köszönhető) akkor többet, hosszú távon érhetsz el, ráadásul úgy, hogy azt én garantálom, hogy nem fogod visszaszedni.
Ha érdekel, beszélhetünk ezekről:)
Hagyjátok, majd abbahagyja.
Ilyen hirtelen felindulásból eldöntött "most koplalni fogok, és majd szépre fogyok"-projektek körülbelül két napig szoktak tartani. Nagyon maximum.
Ha mégis ezt csinálod, Kérdező, akkor tájékoztatlak, hogy ezt úgy hívják, hogy anorexia, és majd szépen kezelésbe vesznek, és felhizlalnak az orvosok.
Köszi mindenkinek az építő jellegű hozzászólást:)
Hát már nem 1-2 napja csinálom....
Nem érzem magam betegnek,csak szeretnék szép lenni.
165 cm magas vagyok és 80 kiló.
22:51 Akkor tényleg belefér némi fogyókúra. De 1 óra intenzív séta nem elég, hetente 3-4-szer legalább fél-1 óra valóban intenzív sportolás kell, úgy, hogy alaposan leizzadj. Ennek lenne hatása.
Sokan ott rontják el, hogy azt hiszik elég intenzíven edzenek, pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!