Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem, egy sétával...

Sokat ettem, egy sétával kiválthatom?

Figyelt kérdés

2 evőkanál krumplifőzelék,egy szelet szalámi,1 natúr joghurt,kevés dinnye,és pár szem málna.

1 óra intenzív sétára gondoltam.

2012. jún. 21. 19:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azzal nem értem el semmit. 12 éves korom óta küzdők a súlyommal. letudtam adni egy pontig a súlyomat,egészségesen. Aztán visszajött.

Tehát 7 éve küzdők folyton a testemmel... és tényleg úgy érzem hogy ez egy átok

2012. jún. 21. 19:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy valaki megtervezett étrenddel-amit be is tart(!)- és sporttal nem tud lefogyni. Max valami betegség miatt, de az nagyon ritkán fordul elő.
2012. jún. 21. 19:27
 13/19 A kérdező kommentje:
Pedig betartottam. Megszokta a testem vagy nem tudom,de tényleg,de megállt a súlyom és visszajött. Totálisan elvagyok keseredve. És szerintem más mód nincs már,csak ez amit most elterveztem. Az sem érdekel ha kórházba jutok,csak lássam hogy legalább 1 kiló lemegy
2012. jún. 21. 19:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Utána többszöröse fog visszajönni és akkor lehet még pszichiátriaira is mehetsz, ha ennyire nem vagy kibékülve magaddal. :D
2012. jún. 21. 19:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia! Igazából az első gondolatom, hogy itt valami kúvára nincs rendben, ha így állsz neki. Nem önsanyargatni kell, mert egyszer úgyis feladod - etetni kell a testet, de okosan;) nyilván ennyi kaját (tápláléknak nem tudnám nevezni, mert nem táplál) a sétával lemozogsz, de gondolj bele: ha inkább azt az energiát, amit abba ölsz, hogy szarul érzed magad, építő jellegűvé formálod - próbálsz örülni dolgoknak (és itt a depi a súlyos alultápláltságra visszavezethető vitaminhiánynak köszönhető) akkor többet, hosszú távon érhetsz el, ráadásul úgy, hogy azt én garantálom, hogy nem fogod visszaszedni.

Ha érdekel, beszélhetünk ezekről:)

2012. jún. 21. 19:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy és milyen magas?
2012. jún. 21. 19:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Hagyjátok, majd abbahagyja.

Ilyen hirtelen felindulásból eldöntött "most koplalni fogok, és majd szépre fogyok"-projektek körülbelül két napig szoktak tartani. Nagyon maximum.

Ha mégis ezt csinálod, Kérdező, akkor tájékoztatlak, hogy ezt úgy hívják, hogy anorexia, és majd szépen kezelésbe vesznek, és felhizlalnak az orvosok.

2012. jún. 21. 19:54
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek az építő jellegű hozzászólást:)

Hát már nem 1-2 napja csinálom....

Nem érzem magam betegnek,csak szeretnék szép lenni.

165 cm magas vagyok és 80 kiló.

2012. jún. 21. 22:51
 19/19 anonim ***** válasza:

22:51 Akkor tényleg belefér némi fogyókúra. De 1 óra intenzív séta nem elég, hetente 3-4-szer legalább fél-1 óra valóban intenzív sportolás kell, úgy, hogy alaposan leizzadj. Ennek lenne hatása.

Sokan ott rontják el, hogy azt hiszik elég intenzíven edzenek, pedig nem.

2012. jún. 22. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!