Hol találhatok olyan embereket akikel lehet beszélgetni fogyásról, edzésről, diétáról?
Figyelt kérdés
Ugyanis szeretnék leadni hát elég sokat és egyedül nem könnyű. Jó lenne ilyenekről beszélgetni valakivel.2012. jún. 21. 10:05
1/10 anonim válasza:
Interneten velem lehet erről :D személyesen szerintem edzőterembe ott szoktak segíteni.
2/10 anonim válasza:
nekem ez a fő témám, mert 3 hónapja diétázom és edzek is, nagyon foglalkoztat a dolog, szóval nekem nyugodtan írhatsz :)
3/10 anonim válasza:
hány éves vagy? :) mennyi felesleged van, elkezdted már, vagy pont az elejéhez kéne segítség?
4/10 A kérdező kommentje:
21, hát már elkezdtem de még 20 kg-t szeretnék fogyni kb .
2012. jún. 21. 16:58
5/10 anonim válasza:
Én is szeretnék hozzátok csatlakozni. 30L, 168cm, 99.5 kg.
még 30 kilotol kellene megszabadulnom. 15-töl már sikerült, de most valahogy nem megy a diéta:S meg hát ugy semmi nem megy most:( az a baj,hogy már minden kalkulátort megnéztem de mind mást mutat. szal azt sem tudom mennyi kaloriát kellene ennem egy nap. jelenleg olyan 1500 kcal-t eszek, de van mikor böségesen tullépem. ha van valakinek valami ötlete mit tudnék kezdeni most magammal ,azt megköszönném:)
6/10 A kérdező kommentje:
eddig hogy adtál le annyit? am szerintem az 1500 az kevés.
2012. jún. 23. 09:50
7/10 anonim válasza:
Hát egy terméket ittam, de nagyon sokba került. kaloriaszámolos diétával 2 hát alatt 3 kg ment le
de most nem megy valami miatt..
8/10 A kérdező kommentje:
milyen terméket és miért? am szerintem azért mert keveset eszel, ettél
2012. jún. 23. 14:08
9/10 anonim válasza:
Herbalife shake-et ittam.de persze nem ettem sokat . reggel shake, este shake. közben volt egy normál ebédem,és uzsira 1-2 alma.
10/10 A kérdező kommentje:
és am sportolsz? miért nem kajálsz rendesen?
2012. jún. 23. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!