Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 60 perc aerob után lehet...

60 perc aerob után lehet rubint rékát tornázni? Vagy már felesleges?

Figyelt kérdés

vagy a rr az súlyzós edzésnek jó? nem igazán értem, hogy mi lenne jó súlyzós edzésnek.

fogyni szeretnék amúgy.

Vagy inkább úgy lenne jó, ha heti 4x 60 perc tempós gyaloglás, kocogás--> aerob

más alkalmakkal meg heti 2-3x súlyzós edzés(ha a rubint réka jó súlyzósnak)?

2009. júl. 6. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
body.builder.hu alapismeretek. ezt guglizd ki és ott van minden leírva a témáról, senki sem tudja ennél jobban elmndani!
2009. júl. 6. 14:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Ismerem az oldalt, de valahogy akkor sem világos:D nem vok vmi nagy ész, főleg ebben a témában. Leírják, hogy mi a súlyzós edzés, de akkor sem tudom eldönteni, hogy a rubintos torna jó-e stb:D
2009. júl. 6. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:

nem jó

súlyzós edzés és külön időpontban aerob, vagy adzés után

de edzés előtt nem kardiózunk/aerobozunk

2009. júl. 7. 09:10
 4/7 A kérdező kommentje:

Ja értem:D

és akk egy külön időpontban súlyzósnak jó a rubint réka?

2009. júl. 7. 11:31
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Utolsó válaszadó!

Pedig pont azon a bodys oldalon írják, hogy anaerob előtt nyomjuk le az aerobot! Most akkor ez hogy van?

És miért nem jó RR súlyzós edzésnek?

2009. júl. 14. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak bizonyos szálkásító edzések, amelyek után lehet alacsony, max közepes intezitású "zsírégető" gyakorlatokat végezni.

Súlyzós edzésnek egy súlyzós edzés lenne a legjobb. :) Bocs! Alapvető, hogy először is számold ki, mennyi a szinten tartó kalóriád, ebből vonj le 300, 400, 500 kalóriát, mennyire sürgős, mennyire bírod a diétázást. Ha sokat kívánsz fogyni, akkor inkább kevesebbet, mert a hirtelen nagymértékű táplálék megvonás nem előnyös. Célszerű súlyzós edzésekre járni, a RR-t pedig meghagyni a nagyinak. Az izmok "eszik" a legtöbb kalóriát, ha mozgatod őket, és kevesebb energiát viszel be, fogyni fogsz. Ehhez nem kell semmilyen "titkos", varázslatos módszer. Javaslom a tesztoszteron.hu oldalt, nagyon sok hasznos infót találhatsz ott. Böngészni kell, próbálgatni, időbe telik, mire rájössz Neked mi a megfelelő. Ami a Rékának jó, Neked lehet, hogy káros, mellesleg nem azzal fogyott le, amit a videón látsz. :)

2009. júl. 14. 18:34
 7/7 anonim válasza:
RR Napi 20 perc Önmagadért DVD-je kiváló! Épp most végeztem megint egy résszel, és a súlyzós edzése kifejezetten hatásos!!!
2009. júl. 15. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!