Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindent jol csinálok?

Mindent jol csinálok?

Figyelt kérdés

Olvastam egy forumon, hogy az ember akkor fogy, ha kaloriadeficit alakul ki, de mindeközben nem szabad az ch-ot teljesen kiiktatni és rengeteg fehérjét kell fogyszatani. azt is ott olvastam, hogy mindez ugy érhető el, ha edzésnapokon kb.annyit eszünk, mint amennyire a testünknek szüksége van, amikor nem edzünk, akkor meg kb 500 kcal-val kevesebbet. Tehát a kérdés: Kiszámolatam kalkulátoron, hogy az én alapanyagcserémhez 1200kcal-ra van szüksége a szervezetemnek. Ha edzésnapokon 1500-at eszem, pihenönapokon pedig 1100-1200-at, (persze egészséges ch-okat, sok fehérjét, fehérjeturmix, stb), akkor hosszutávon eredményre vezet heti 5 edzésnappal kombinálva? /2szer sulyzos, 3szor 30perc futás)

Egyébként 162cm vagyok, 58kg és 8kg-tol szeretnék megszabadulni.

2009. júl. 6. 13:30
 1/1 Krisz85 ***** válasza:

Az a 8 kiló amitől meg szeretnél szabadulni ha csak zsírból megy le, lehet hogy csak 4 kiló lenne. Ne a testsúlyt nézd, hanem a tükröt. A lényeg:

Egészséges szénhidrát nincs, csak alacsony GI jű és magas. A magas jobban épül zsírba ha nincs izommunka, ha viszont van akkor magas kell, mert akkor meg az a jó, pl. edzés után.

EZ a kalóriamennyiség szerintem kicsit kevés ennyi edzéshez, ha a futás valóban 30 perc folyamatos futás, és a súlyzózás is 1 óra folyamatos szabályos emberi súlyokkal végzett súlyzós munka. Majd érzed Te ezt, de bátran felmehetsz 1500-2000 közé.

2009. júl. 6. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!