Nyár alatt le tudok adni egy tizest?
15 éves vagyok, mindig is dagadt voltam de mostmár tényleg változtatni akarok, csak nem tudom, hogy hogyan. Szerintem nálam nem az evéssel van a gond, hanem a mozgással.
Alapból szégyenlős vagyok, ezért nem igazán merek kimenni futni mert félek, hogy mások meglátnak. És amúgy is azt hallottam, hogy a futás nem is ér sokat. Futáson és biciklin kívül van még valami? Amit egyedül is tudok csinálni.
Reggeli: 1 zsemle vajjal (néha felvágottal) és paradicsommal
Ebéd: ami éppen van, de általában valamilyen leves, főzelék vagy valami más. De általában keveset eszek belőle.
Délután ha éhes vagyok akkor eszek az ebédből egy kicsit
Vacsora: joghurt, alma vagy félszelet kenyér.
Nassolni már nem szoktam, néha eszek valami édességet de nem heti rendszerességgel, és az még belefér.
Általában gyümölcslevet iszok vagy zöld teát/menta teát.
Most nyáron mindenképpen szeretnék fogyni. Mit csináljak?
Alig 160cm vagyok, ehhez képes a súlyos nagyon sok, főleg csípőmön és a hátsómon látszik.
15/L
Futni én se szeretek egyedül,csak barátnőmmel/ uncsitesómmal, de biciklizni egyedül is jó :) én tök szeretek. Főleg dunaparton:D
Én is egy 10-est szeretnék amúgy, de mellé még tornázok a Beachbody- Turbofire-re meg Insanity-t nyomom:DD nézz utána! tényleg jók;)
15/L
Igyál nagyon sok folyadékot, vizet.
Görkori? :) Vagy torna? Utóbbit tudod otthon is, egymagad. Interneten nézz szét.
Most, hogy itt a nyár, nyugodtam menj el futni, valami eldugott helyre, fél 10 fele. :) Hidd el, senki nem fog meglátni, ha véletlen mégis, valószínűleg ezt gondolja majd: "hűha, fut az a valaki. Nekem is kellene tennem valamit az egészségemért". :)
Ha nassolni van kedved, mindenképp délelőtt tedd, reggeli-tízórai környékén!
Nagyon sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!