Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyet ihatok akármikor? Nincs...

Ilyet ihatok akármikor? Nincs benne kcal?

Figyelt kérdés

Vettem ilyen üditőport,de a kcal nincs rajta feltűntetve.

Nagyon finom,és nem tartalmaz cukrot.

Ebből meg bírom inni a napi folyadékomat,amúgy a vízből nem nagyon..

Ez van benne :

Étkezési sav(E 330) maltrodextrin,aroma,savanyúságor szabályozó anyag (E 331iii) édesítőszerek ( E 952,E 954,E 951*) csomosodásgátló anyag,színezék (karamell) *fenil alain forrást tartalmaz.

Másfél liter vízhez rakom,akár 3-4el is megbírok inni,ebbe a melegbe.. Szóval,ezt ihatom??

2009. júl. 5. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Elég nehéz elhinni, hogy nincs rá kiírva a kcal, csak az összetevők, ott lesz az valahol...

Amúgy valamim inimális kcal biztos van benne, kérdés, hogy mennyi. (túl osk nem lehet). De nagy mennyiségben az édesítőszer is segíti a hízást, mivel éhségérzetet okoz.

"Nagyon finom,és nem tartalmaz cukrot. "

karamell...

2009. júl. 5. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen bolero féle üditőpor amit vagy 30 féle ízben lehet kapni és feltünően olcsó?

Nem tudom mennyire tudsz vele fogyni, de szerintem undorítóak ezek a kotyvasztott müanyagízű löttyök, nem kell vegyésznek lenni hogy észrevegye az ember hogy ez káros az egészségnek!

2009. júl. 5. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Az összetevők alapján ahogy elnézem ez ilyen bolero féle cucc..

azok szénhidrát mentesek, szóval vércukrot nem nyomják fel, éhség érzet nem alakul ki, illetve nem tartalmaz csak minimális kalóriát 0-2 kcal/liter kb.

2009. júl. 5. 14:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Ihatod, de ezek a szintetikus szarok nem egészségesek.

A maltodextrin az 100% szénhidrát, tehát annyi a kalóriatartalma ,amennyi malto van benne.

2009. júl. 5. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:

de vedd bele azt is hogy egy zacsi por a 8gramm...

ha az tiszta maltodextrin lenne az egész akkor is 24kcal lenne egy zacsi max. szénhidrát tartalma

2009. júl. 5. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ihatsz ilyet bármikor mikor én fogyoztam csak ilyeneket ittam, mert a sima viztöl hányingerem volt és láss csodát nem haltam bele és még le is fogytam.
2009. júl. 5. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:

A maltodextrin csak enyhén édes izű, úgyhogy a többi mesterséges édesítőszer.

8gramm az 32 Kcal lenne, de sztem annyi sincs benne.

2009. júl. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!