Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Tanácstalan vagyok.

Mit tehetnék? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Sajnos hiába fogyozom semmi nem megy le sőt..:S Most pedig még mozogni sem tudok mivel a lábam baleset miatt most varták össze.Most hogyan tudnék fogyokurázni hogy mozgás nélkülis fogyak?:S
2009. júl. 4. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha normálisan diétázol, akkor fogynod kell!!!

Írd le kérlek, egy napod, mikor "fogyózol", hogy mit eszel, plusz súlyod, magasságod, korod. :) Csak úgy tudunk segíteni, ha ezeket tudjuk.

2009. júl. 4. 23:53
 2/5 A kérdező kommentje:
172 cm 62 kg vagyok.Hát mikor mit eszem de napi 100 ch nem eszek többet olyankor meg 1200 kcal sem..futni szoktam vagy görkorizni vagy uszni de most a lábam miatt egyiket se tudok:s
2009. júl. 5. 08:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Jah és 17 éves vagyok és olyan 5-7 kg szeretnék leadni.De inkább a cm izgatnak jobban mint a kg ok.
2009. júl. 5. 09:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első vagyok!

Pedig 1200 kcal alá nem jó már menni. A ch-t akkor vedd vissza 20 grammal.

És mikor sportolsz, akkor megvan az egy óra? Nem lehet hogy csak türelmetlen vagy,és gyorsabb fogyást szeretnél? Tudod: heti egy-másfél kila az okés!

Amíg ez van a lábaddal, addig nem tudsz mit tenni, ezt át kell vészelni. Viszont.

[link]

Ezen az oldalon láttam egyszer egy olyan tornát (nincsen időm kikeresni, ne haragudj! Böngésszed végig..) amit úgy hirdettek hogy végig ülni kell. Nyilván nem olyan mintha görkoriznál, de azért átmozgat, meg a lelkednek is jobb, ha tudod tettél valamit.

Sok sikert, kitartás! :)

2009. júl. 5. 11:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ.Mozgok rendesen mivel imádok ha futok akkor olyan 40 45 percet szktam egyhuzamban görkorizni 1 orát szoktam.
2009. júl. 5. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!