Nincs túl sok pénzünk és van 2 testvérem így nem lehet csupa egészséges kaja. Mit csináljak?
14éves lány vagyok 164cm és 76kg. Szeretnék minimum 20kg-ot fogyni. Nincs sok pénzünk, szinte semmi. Olcsó, egészségtelen kajákat eszünk. Teljes kiőrlésű/rozsos kenyeret tudunk venni. A natur joghurt is olcsó. Húst viszont nem sokat eszünk. Ha eszünk is ilyen zsíros ételekben (pl. pörkölt). Arra gondoltam, hogy nyáron olyan 2 fele kelek (:D), iszom eperturmixot, banánturmixot vagy valami ilyesmit. 4 körül eszek egy kis szendvicset (esetleg tojást) és valami zöldséget. 6kor valami zöldséget joghurttal.8-9körül egy kevés főtt kaja (amit anyu csinál, a mi családunk este eszik főtt kaját:|)
Utána ha esetleg éhes vagyok kevés zöldség/gyümölcs.
Sport megvan oldva. Bnőmmel minden második nap bicjozunk ,minden harmadik nap futunk és minden nap ugráló kötelezünk. 4-5-6körül alszom (szégyen)
Ez így érhet valamit? Valami tanács?
Előre is köszi, hogy elolvastátok és válaszoltok!!
Kenyeret ki is hagyhatod,gyumolcsturmixokat is fogyokura idejen a gyumolcscukormiatt,edessegeket is,alkoholt is :)
A rantotta az jo.Gyumolcs este hizlal.vegyel a baratnoddel kozosen nehany kilo izesitett szojaproteint,az olcso es naponta helyetesithet 2 etkezest.Kavet,zold teat ihatsz a koffein miatt,hogy gyorsitsa az anyagcseret.Meg valami..
Szerintem,ugyse fogod betartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!