Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 175 cm,75 kg az kövér? Nő

175 cm,75 kg az kövér? Nő

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 18:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%
fú akkor te má anás vagy
2009. júl. 2. 20:06
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
Nézzetek már a tükörbe. Anyukám tényleg kövér volt, 149cm magassággal és 96 kilóval. Ez a kövérség, nem a tiétek.
2009. júl. 2. 20:06
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagy kövér, én 180 vagyok és 80 kg. Nekem az ideális 74 kg, alatta anorexiásnak nézek ki.

De mint valaki írta, hogy ez egyénenként változó, hogy kinél mennyire látszódnak a kilók, de hogy kövér nem vagy, az biztos.

2009. júl. 2. 20:34
 14/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

a bunkón válaszolót lepontoztam, mindenki mást fel :)

egyébként arányosan oszlik el, nem tartom magam kövérnek, egyáltalán, ás úgy szoktam felöltözni, hogy jól nézzek ki. ez többnyire sikerül is :D visszajelzés van bőven :D és pozitív :D

jó látni, hogy több a normális ember, mint a nádszálvékony plázacica-fílinget pártolók :D:D

2009. júl. 2. 20:39
 15/22 anonim ***** válasza:
25%

szia

24.5 a bmi-d. pont a túlsúly határán táncolsz, szűken mondható a súlyod normálisnak. orvosi értékek szerint az ideális súly ehhez a magassághoz 57 és 62 kiló között lenne. sok mindentől függ, de az a nagy helyzet h akárhonnan nézem fogynod kéne. egen. h ki kövér, az nézőpont kérdése..:D sok mindent megszépít v elcsúfíthat az ember önmagáról alkotott képe..

2009. aug. 5. 15:09
 16/22 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok, és mindig gondot okozott a hízás, azt mondják, örüljek neki, de nem tudok, mert ha jön egy betegség, akkor még ebből is fogyok. 151cm magas vagyok és sokáig 42kg voltam stabilan, aztán jött május legelején egy vírusos hányásos-hasmenéses betegség, pelenkás korom óta nem csináltam össze úgy magam, mint akkor, se a hányás, se a hasmenés nem állt meg, az anyák napját a kórházban töltöttem infúzión, a saját lábamra nem tudtam ráállni, 5 kilót fogytam 1 nap alatt. Azóta összeszedtem magam, és most 44kg vagyok, még férne rám, mert nem szeretek nagyon vékony lenni, de én már ezzel is meg vagyok elégedve, hogy 2 (illetve betegség óta 7) kilót sikerült összeszednem. Viszont ahhoz, hogy az én méretemben kapjak ruhát, még kéne híznom. :-) A csípőm széles, a combom se piszkafa, a derekam viszont vékony, és pl. nadrágból a most divatos egyenes fazonok vagy derékban nagyon bő nadrágok, vagy nem jönnek föl a combomon. Pedig én nem vagyok kövér, szóval inkább egy kis fölösleg, mint hogy ne kapjak ruhát.
2009. aug. 6. 09:41
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát az sok mindentől függ:) például hogy milyen erős a csontozatod. Szerintem egy-két kilót fogyhatnál. De ha nem egy helyre rakódik le, akkor jó:) Én 165 cm vagyok, és 68 kg. Én akarok fogyni úgy 8 kg-t. Én sem vagyok kövér, csak túlsúlyos.
2010. jan. 22. 15:23
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hello! Szerintem egyáltalán nem vagy kövér. Ha 85 kg lennél, na akkor lennél kövér. Most csak 1 picit túlsúlyos vagy. De csak 1 picit! 2 kg-t leadnál, akkor már tökéletes lenne!:)
2010. jan. 31. 19:31
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is 75 kg vagyok, csak éppen 165 centi. Felesleg van rajtam, de nem vagyok kövér, és aki rám néz, nem mondja meg, hogy 75 kg vagyok, nem látszom annyinak. Csontozattól is függ. Voltam ettől több is, és 67 is, ami már kevés is volt (hiába a BMI...), 69-70 az, ami ideális a testalkatomhoz.

De tudok egy csajt, aki 175 cm, 100 kg, de kimondottan homokóra alkatú, olyan dereka van, hogy egy 60 kilós megirigyelné, senki nem mondaná meg róla, hogy 100 kg...

A csontozattól, testfelépítéstől függ.

Lehet, hogy egy ugyanilyen magas, 60 kilós csajon több háj van, mint rajtad 75 kilósan.

2010. márc. 31. 11:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér.

A kalkulátor pedig szerintem baromira torz, azok az értékek baromi kevesek, amiket ott írnak.

Amúgy megjegyzem, hogy aki formás, gömbölyű, ami szerintem sokkal szebb, mint a kitüremkedő csontozatú alkat, az még a közelében sincs a kövérségnek, de még a molettségnek sem.

Ők a nőies nők, akikről példát lehetne venni mindkét végletnek.

2010. júl. 23. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!