171 centi vagyok, mennyi az ideális testsúly számomra?
Figyelt kérdés
ne a bmi-s választ mond, hanem azt hogy szerinted, hány kgval néznék ki jól ;) lány vagyok.. nagyon kíváncsi vagyok2012. jún. 7. 17:09
1/11 anonim válasza:
61 kg, de ez a testfelépítésedtől is függ ;)
2/11 A kérdező kommentje:
Hátha ha minden ember szerint úgy néznék ki jól, akkor örömmel mernék enni, és vágynék hogy hízhassak..Kár h nem ez az elfogadot.. :///
2012. jún. 7. 17:19
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
A második link rossz, ez a helyes:
5/11 A kérdező kommentje:
51 kg vagyok amúgy :)
2012. jún. 7. 20:10
6/11 A kérdező kommentje:
csak azt akarom megtudni h meddig mennyek el a fogyókúrában :) én 44re gondoltam és kíváncsi vagyok h mi a külső emberek véleménye :)
2012. jún. 7. 20:11
7/11 anonim válasza:
44? Én 172/ 54 vagyok. még egy 4 kiló max aztán stop! a 44 már nagyon sovány...
8/11 anonim válasza:
55-60 (általában inkább 55), de sok múlik az alkatodon. Mennyire vagy izmos, stb.
9/11 anonim válasza:
Á, szóval az anorexia a cél, nem pedig az egészségügyileg még elfogadható súly?
Akkor én mentem. Ehhez nem asszisztálok.
Egy tízessel alacsonyabb vagyok, de 44 kilóval már én is gebe vagyok, pedig sovány az alkatom.
10/11 anonim válasza:
hát nem tudom, de én 169 cm vagyok, amikor 68-70 kg voltam szinte bombacsajnak éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!